1 / 42

Leonardo Hotel Aachen

Over het hotel

Met een verblijf bij Leonardo Hotel Aachen in Aken, in de buurt Laurensberg, bevind je je op een kwartiertje rijden van Wereldtuinen Mondo Verde en Aachener Soers Equitation Stadium. Dit hotel met chique voorzieningen ligt op 0,2 km van Tivoli-stadion en op 0,9 km van CHIO-stadion. Overnacht in één van de 99 kamers met een flatscreentelevisie. Er is gratis wifi op de kamer als je op het internet wilt surfen. Badkamers hebben een douche en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een kluis en een bureau. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Tivoli-stadion - 0,2 km
Aachener Soers Equitation Stadium - 0,4 km
CHIO-stadion - 0,8 km
Carolus Thermen Bad Aachen - 1,6 km
Eurogress Aachen - 1,7 km
Ludwig Forum - 1,9 km
Citykirche St. Nikolaus - 2,4 km
RWTH Universität Aachen - 2,4 km
Ponttor - 2,5 km
Internationales Zeitungsmuseum - 2,5 km
Couvenmuseum - 2,5 km
Aachener Rathaus - 2,6 km
Rathaus - 2,6 km
Domschatzkammer - 2,7 km
Katschhof - 2,7 km

De dichtstbijgelegen grootste luchthavens zijn:
Maastricht (MST-Maastricht - Aachen) - 39,6 km
Luik (LGG) - 75,4 km
Luchthaven Keulen - Bonn (CGN) - 81,3 km

Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, gratis kranten in de lobby en een stomerij/wasserijservice. Plan je een evenement in Aken? Kies voor dit hotel met 48 vierkante meter aan ruimte, waaronder een conferentieruimte en een vergaderruimte. Ter plaatse heb je parkeerplaatsen. De accommodatie heeft een terras en een tuin waar je van het uitzicht kunt genieten, maar profiteer ook van gratis wifi. Andere kenmerken van dit hotel zijn hulp bij uitstapjes/tickets, een automaat en fietsenstalling. Stil je honger met een lunch of diner bij Primavera Restaurant, een restaurant van dit hotel. Je kunt ook lekker binnen blijven en van de roomservice (beperkte tijden) profiteren. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet.  Hotelstars Union kent in Duitsland een officiële sterrenclassificatie toe. Deze accommodatie heeft 4 stars toegekend gekregen.
  • Toeslag voor het ontbijtbuffet: ca. EUR 17 per persoon
  • Parkeerkosten: EUR 8 per dag
  • Borgsom voor huisdier: EUR 15 per nacht
  • Toeslag voor huisdieren: EUR 15 per huisdier, per nacht
  • Assistentiedieren zijn vrijgesteld van toeslagen
  • Toeslag voor extra bed: EUR 30.0 per nacht

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Eén kind t/m 11 jaar oud verblijft gratis wanneer hij/zij in dezelfde kamer als de ouders of voogd slaapt en het aanwezige beddengoed gebruikt.
  • Aangrenzende kamers kunnen aangevraagd worden, afhankelijk van beschikbaarheid. Informeer rechtstreeks bij de accommodatie via de contactgegevens in de boekingsbevestiging.

Kaart van Leonardo Hotel Aachen

Adres

Leonardo Hotel Aachen

Aken, Noordrijn-Westfalen, Duitsland

N 50.79433 E 6.10065

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner