1 / 43

Club Hotel Ruza - All inclusive

Alanya, Turkije

Over het hotel

Met een verblijf bij Club Hotel Ruza - All inclusive in Alanya bevind je je op een kwartiertje rijden van Alanya lunapark en Alara Bazaar. Deze accommodatie met alles inbegrepen ligt op 12,3 km van Kleopatra-strand en op 15,2 km van Alanya waterpark. Doe of je thuis bent in één van de 325 klimaatgeregelde kamers met een koelkast en een ledtelevisie. Alle kamers hebben een balkon. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een douche hebben een regendouche en gratis toiletartikelen. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Klokkentorenplein van Konakli - 2 km
Moskee van Konakli - 2,1 km
Sarapsa Hani-fort - 2,5 km
Cultuurpark Alaettinoglu - 4,2 km
Sealanya - 4,5 km
Ulas Halk Plaj - 9,3 km
Ulus-strand - 10,3 km
Haven van Alanya - 10,9 km
Kleopatra-strand - 12,3 km
İncekum Plajı - 12,5 km
Alanya lunapark - 12,8 km
Palmiye Hotel plajı - 14,3 km
Milli Egemenlik-stadion - 14,5 km
Alanya waterpark - 15,2 km
Alanya archeologisch museum - 15,3 km

Enkele van de voorzieningen zijn een stomerij/wasserijservice, een 24-uurs receptie en meertalig personeel. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Neem een frisse duik in één van de 2 binnen- en 2 buitenzwembaden en geniet van andere recreatieve voorzieningen zoals een waterglijbaan. Andere kenmerken van deze accommodatie zijn gratis wifi, conciërgeservices en cadeauwinkels/kiosken. Dit is een all-inclusive accommodatie. In het kamertarief zijn de kosten voor maaltijden en drankjes in plaatselijke restaurants en bars inbegrepen. Maaltijden in bepaalde restaurants, speciale diners en gerechten, bepaalde drankjes en andere voorzieningen worden mogelijk in rekening gebracht.

Bestel iets lekkers in een van de vele eetgelegenheden van deze accommodatie, waaronder 2 restaurants en een koffiebar/café. Maak kennis met andere gasten tijdens een gratis receptie, dagelijks aangeboden. Dagelijks kun je van 07.30 uur tot 10.00 uur genieten van een gratis ontbijtbuffet. 

  • Het seizoensgebonden buitenzwembad opent in mei.
  • Het zwembad is toegankelijk van 09.00 uur tot 19.00 uur.
  • Je dient vooraf te reserveren voor massagebehandelingen. Reserveringen kun je voor je aankomt maken als je contact opneemt met deze accommodatie via de gegevens in de boekingsbevestiging.
  • Alleen geregistreerde hotelgasten worden in de kamers toegelaten.
  • Deze accommodatie serveert geen alcoholische dranken en laat geen alcohol toe.

Kaart van Club Hotel Ruza - All inclusive

Adres

Club Hotel Ruza - All inclusive

Alanya, Antalya, Turkije

N 36.592214 E 31.846856

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner