1 / 71

Insula Resort & Spa - All inclusive

Over het hotel

Insula Resort & Spa - All inclusive ligt in Alanya op een kwartiertje rijden van Alanya lunapark en Alanya waterpark. Deze accommodatie met alles inbegrepen ligt op 10,6 km van Kleopatra-strand en op 15,4 km van Haven van Alanya. Doe of je thuis bent in één van de 294 kamers met een minibar en een lcd-televisie. Alle kamers hebben een balkon. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een douche hebben gratis toiletartikelen en haardrogers. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Klokkentorenplein van Konakli - 0,6 km
Moskee van Konakli - 0,7 km
Sarapsa Hani-fort - 1,1 km
Cultuurpark Alaettinoglu - 2,8 km
Sealanya - 7 km
Ulas Halk Plaj - 7,6 km
Ulus-strand - 7,6 km
Haven van Alanya - 9,3 km
Kleopatra-strand - 10,6 km
Alanya lunapark - 11,2 km
Palmiye Hotel plajı - 12,7 km
Milli Egemenlik-stadion - 12,8 km
İncekum Plajı - 13,4 km
Alanya Cable Car - Damlatas Station - 13,5 km
Alanya waterpark - 13,6 km

Enkele van de voorzieningen zijn een stomerij/wasserijservice en een 24-uurs receptie. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Verwen jezelf met massages wanneer je de volledig uitgeruste spa bezoekt. Na een duik in één van de 2 binnenzwembaden kun je een beetje tijd doorbrengen op het privéstrand. Deze accommodatie bevat ook gratis wifi, conciërgeservices en een kapsalon. Dit is een all-inclusive accommodatie. In het kamertarief zijn de kosten voor maaltijden en drankjes in plaatselijke restaurants en bars inbegrepen. Maaltijden in bepaalde restaurants, speciale diners en gerechten, bepaalde drankjes en andere voorzieningen worden mogelijk in rekening gebracht.

Bestel iets lekkers in een van de 2 restaurants van deze accommodatie of blijf gewoon in je kamer en profiteer van de 24-uurs roomservice. Ontspan met een lekker fris drankje van een poolbar of één van de 2 bars/lounges.

Kaart van Insula Resort & Spa - All inclusive

Adres

Insula Resort & Spa - All inclusive

Alanya, Antalya, Turkije

N 36.58955 E 31.85958

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner