1 / 100

Catalonia Vondel Amsterdam

Amsterdam, Nederland

Over het hotel

Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met digitale zenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers zijn uitgerust met gratis toiletartikelen en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een kluis en een bureau. Enkele van de voorzieningen zijn een limousine- of autoservice, een computerstation en een stomerij/wasserijservice. Tegen betaling kun je van een shuttleservice van/naar de luchthaven (24 uur per dag beschikbaar) gebruikmaken. Maak gebruik van handige voorzieningen zoals gratis wifi, oppasservices (toeslag) en een televisie in de gemeenschappelijke ruimte. Je bezoekje aan nabije bezienswaardigheden wordt dankzij de lokale shuttlebus (toeslag) een fluitje van een cent.

  • Kinderen verblijven gratis wanneer zij in dezelfde kamer als hun ouders of voogd slapen en de aanwezige bedden gebruiken.
  • Aangrenzende kamers kunnen aangevraagd worden, afhankelijk van beschikbaarheid. Informeer rechtstreeks bij de accommodatie via de contactgegevens in de boekingsbevestiging.
  • Je kunt na overleg met de accommodatie huisdieren meenemen (hiervoor gelden toeslagen, die je kunt nalezen in de sectie 'Kosten'). De contactgegevens van de accommodatie vind je in de boekingsbevestiging.
  • Gasten kunnen overal contactloos betalen.
  • Contacloos inchecken en contactloos uitchecken zijn mogelijk.

Kaart van Catalonia Vondel Amsterdam

Adres

Catalonia Vondel Amsterdam

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland

N 52.36255 E 4.87815

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner