1 / 92

Best Western Hotel Norra Vattern

Askersund, Zweden

Over het hotel

Met een verblijf bij Best Western Hotel Norra Vattern bevind je je in het hart van Askersund, op slechts 4 min. lopen van Stadhuis van Askersund en op 5 min. rijden van Paleis Stjernsund. Dit hotel ligt op 5 km van Vättern en op 12,4 km van Hammar Kyrka. Doe of je thuis bent in één van de 61 kamers met minibars (met enkele gratis items). Er is gratis wifi op de kamer als je op het internet wilt surfen. Badkamers hebben een bad of douche en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een bureau en een gratis krant. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Stadhuis van Askersund - 0,3 km
Paleis Stjernsund - 5 km
Vättern - 5 km
Hammar Kyrka - 12,4 km
Hargebaden - 12,6 km
Pier van het Åsbromeer - 20,7 km
Tiveden National Park - 21,6 km
Stjernsund Manor - 21,6 km
Hembygdsgård - 21,6 km
Stadhuis van Hallsberg - 28,9 km
Kindermuseum van Hallsberg - 29,3 km
Nationaal Park Tiveden - 30,3 km
Vitsand - 30,4 km
Hjärtasjön - 32,5 km
Swedish Porcelain Museum - 33,9 km

De voornaamste luchthaven voor Best Western Hotel Norra Vattern is Orebro (ORB) - 55,1 km

Enkele van de voorzieningen zijn een computerstation, gratis kranten in de lobby en een stomerij/wasserijservice. Een conferentiecentrum en vergaderruimtes zijn enkele van de evenementfaciliteiten in dit hotel. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Profiteer zoveel mogelijk van recreatieve voorzieningen, met onder meer een spabad, een sauna en fitnessfaciliteiten. Dit hotel bevat ook gratis wifi, een televisie in de gemeenschappelijke ruimte en hulp bij uitstapjes/tickets. Stil je honger bij Kajutan, een van de 2 restaurants van dit hotel. Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je genieten van een gratis uitgebreid ontbijt.  Hotelstars Union kent een officiële sterrenclassificatie toe aan accommodaties in Zweden. Deze accommodatie is beoordeeld met 3 stars en krijgt op deze pagina: 3 sterren.
  • Borgsom voor huisdier: SEK 100 per verblijf
  • Toeslag voor huisdieren: SEK 175 per accommodatie, per verblijf
  • Extra bedden zijn beschikbaar tegen een toeslag

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Huisdieren zijn alleen in specifieke kamers toegestaan. Ook andere huisdierbeperkingen gelden (toeslagen zijn van toepassing, meer info vind je in de sectie Toeslagen). Je kunt na overleg met de accommodatie huisdieren meenemen. De contactgegevens van de accommodatie vind je in de boekingsbevestiging.

Kaart van Best Western Hotel Norra Vattern

Adres

Best Western Hotel Norra Vattern

Askersund, Örebro, Zweden

N 58.87893 E 14.89897

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner