1 / 44

Blueberry Boutique Hotel - Boutique Class

Fethiye, Turkije

Over het hotel

Wanneer je verblijft bij Blueberry Boutique Hotel - Boutique Class in Fethiye bevind je je vlak bij het strand, op 10 min. rijden van Strand van Çalış en Jachthaven van Fethiye. Dit hotel met chique voorzieningen ligt op 14,4 km van Natuurpark Ölüdeniz en op 16,2 km van Strand van Ölüdeniz. Doe of je thuis bent in één van de 34 klimaatgeregelde kamers met een koelkast en een lcd-televisie. Een dvd-speler en televisie met satellietzenders helpen je om op de kamer te ontspannen, terwijl je met gratis wifi op het internet kunt surfen. Badkamers beschikken over gratis toiletartikelen en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een kluis en een minibar. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Sultan's Aquapark - 1,2 km
Strandvogelgebied Calis - 1,6 km
Strand van Çalış - 2 km
Fethiye Kordon - 3 km
Stadion van Ferhiye - 4,7 km
Museum van Fethiye - 4,8 km
Martyrs' Monument - 4,9 km
Pinara Antique City - 5 km
Erasta Fethiye - 5,3 km
Amynthas-rotsgraven - 5,6 km
Telmessos - 5,6 km
Yeni Hamidiye-moskee - 5,7 km
Vismarkt van Fethiye - 5,9 km
Lycian Stone Sarcophagi - 6 km
Kasteel van Fethiye - 6 km

De voornaamste luchthaven voor Blueberry Boutique Hotel - Boutique Class is Dalaman (DLM-Internationale luchthaven Dalaman) - 51,4 km

Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, een snelle incheckservice en een snelle uitcheckservice. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Neem de tijd om jezelf te verwennen met een bezoekje aan de volledig uitgeruste spa. Je vindt de recreatieve voorzieningen vast leuk, met onder meer een sauna, fitnessfaciliteiten en een seizoensgebonden buitenzwembad. Extra voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi en conciërgeservices. De lokale shuttlebus brengt je tegen betaling naar nabije bezienswaardigheden. Geniet van een maaltijd in het restaurant of blijf op je kamer en profiteer in dit hotel van de roomservice. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet.  Het Turkse ministerie van Cultuur en Toerisme wijst een officiële classificatie toe aan accommodaties in Türkiye. Deze accommodatie in de klasse Hotel heeft de classificatie Boutique Class.
  • Toeslag voor het ontbijtbuffet: ca. EUR 7 voor volwassenen en ca. EUR 3 voor kinderen
  • Toeslag voor extra bed: EUR 14.0 per nacht

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Het seizoensgebonden zwembad is geopend van april tot november.
  • Bij overnachtingen op 1 januari is het tarief voor het traditionele Nieuwjaarsdag-galadiner inbegrepen bij de weergegeven totaalprijs.
  • Eén kind t/m 5 jaar oud verblijft gratis wanneer hij/zij in dezelfde kamer als de ouders of voogd slaapt en het aanwezige beddengoed gebruikt.
  • In deze accommodatie zijn huisdieren en assistentiedieren niet toegestaan.

Kaart van Blueberry Boutique Hotel - Boutique Class

Adres

Blueberry Boutique Hotel - Boutique Class

Fethiye, Muğla, Turkije

N 36.661776 E 29.12214

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner