1 / 57

Aranzazu Centro Historico Guadalajara

Over het hotel

Met een verblijf bij Aranzazu Centro Historico Guadalajara bevind je je in het hart van Guadalajara, op een kwartiertje lopen van Catedral de Guadalajara en Teatro Degollado. Dit hotel met chique voorzieningen ligt op 6,3 km van Expo Guadalajara en op 11,7 km van Winkelcentrum Andares. Doe of je thuis bent in één van de 293 klimaatgeregelde kamers met een lcd-televisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met kabelzenders zorgt voor het kijkplezier. Badkamers hebben een douche en gratis toiletartikelen. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een kluis en een bureau. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Las Nueve Esquinas - 0,4 km
Plaza de Armas - 0,6 km
Palacio de Gobierno - 0,6 km
Catedral de Guadalajara - 0,6 km
Wassenbeeldenmuseum Guadelajara - 0,6 km
Plaza de la Liberacion - 0,7 km
Templo de San Agustín - 0,7 km
Bibliotheek Octavio Paz - 0,7 km
Guadalajara Plaza - 0,7 km
Centro Cultural - 0,8 km
Plaza de los Mariachis - 0,8 km
Rotonda de los Personas Ilustres - 0,9 km
Teatro Diana - 0,9 km
Mercado Libertad - 0,9 km
Plaza Tapatia - 0,9 km

De dichtsbijzijnde luchthaven is Guadalajara, Jalisco (GDL-Internationale luchthaven Don Miguel Hidalgo y Costilla) - 18,8 km

Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, een stomerij/wasserijservice en een 24-uurs receptie. Een conferentiecentrum en vergaderruimtes zijn enkele van de evenementfaciliteiten in dit hotel. Ter plaatse heb je parkeerplaatsen. Loop vooral de recreatieve voorzieningen zoals een buitenzwembad en fitnessfaciliteiten niet mis. Andere kenmerken van dit hotel zijn gratis wifi, conciërgeservices en cadeauwinkels/kiosken. Geniet van een maaltijd bij Cafeteria La Arboleda of blijf lekker op je kamer en profiteer van de roomservice (beperkte tijden) van dit hotel. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet, dat geserveerd wordt van 07.00 uur tot 12.00 uur. 
  • Toeslag voor het ontbijtbuffet: ca. MXN 190 voor volwassenen en ca. MXN 95 voor kinderen
  • Toeslag voor overdekt parkeren: MXN 70.00 per dag

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Het beleid van deze accommodatie staat bepaalde reserveringen voor groepsevenementen of groepsfeesten, waaronder vrijgezellenfeesten, niet toe.
  • Eén kind t/m 3 jaar oud per geregistreerde volwassene verblijft gratis, wanneer hij/zij in dezelfde kamer als de ouders of voogd slaapt en het aanwezige beddengoed gebruikt.
  • Alleen geregistreerde hotelgasten worden in de kamers toegelaten.
  • In deze accommodatie zijn huisdieren en assistentiedieren niet toegestaan.
  • Er gelden hoogtebeperkingen bij het parkeren.

Kaart van Aranzazu Centro Historico Guadalajara

Adres

Aranzazu Centro Historico Guadalajara

Guadalajara, Jalisco, Mexico

N 20.671353 E -103.345573

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner