1 / 100

The Briza Beach Resort Khaolak

Over het hotel

Wanneer je verblijft bij The Briza Beach Resort Khaolak in Khao Lak bevind je je aan het strand, op een kwartiertje rijden van Strand van Khao Lak en Bang Niang Beach. Dit resort met chique voorzieningen ligt op 2 km van Khao Lak–Lam Ru National Park en op 2,1 km van Little White Sandy Beach. Doe of je thuis bent in één van de 181 klimaatgeregelde kamers met een koelkast en een lcd-televisie. De kamers hebben een smart-tv met kabelzenders, terwijl je dankzij gratis wifi online blijft. De privébadkamers met aparte badkuipen en douches hebben elk diepe baden en gratis toiletartikelen. Bij de voorzieningen horen een kluis en een bureau en de kamers worden dagelijks schoongemaakt. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Khao Lak North Beach - 0,1 km
Little White Sandy Beach - 0,1 km
Strand van Khao Lak - 1,1 km
Khao Lak–Lam Ru National Park - 2 km
Bang Niang Beach - 2 km
Nang Thong Beach - 2 km
Sunset Beach - 2 km
Khao Lak - 2,2 km
Tublamu Navy Golf Course - 5,3 km
Nangthong Supermarket - 5,6 km
Bangnieng Afternoon Market - 7,5 km
Bang Niang Market - 8,2 km
Tsunami Memorial Museum - 8,6 km
Khaolak Mini Golf - 9,4 km
Strand van Khuekkhak - 13,2 km

De voornaamste luchthaven voor The Briza Beach Resort Khaolak is Phuket (HKT-Phuket Intl.) - 69,9 km

Enkele van de voorzieningen zijn een 24-uurs businesscentrum, een limousine- of autoservice en gratis kranten in de lobby. Je kunt tegen betaling gebruikmaken van een shuttleservice van/naar de luchthaven en ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen aangeboden. Verwen jezelf met massages wanneer je de spa bezoekt. Je vindt de recreatieve voorzieningen vast wel leuk, met onder meer 2 buitenzwembaden en fitnessfaciliteiten. Dit resort bevat ook gratis wifi, conciërgeservices en een picknickplaats. Bestel iets lekkers in een van de 2 restaurants van dit resort of blijf gewoon lekker binnen en profiteer van roomservice (beperkte tijden). Er zijn ook snacks beschikbaar in 2 koffiebars/cafés. Ontspan met een lekker fris drankje van een poolbar of één van de 2 bars/lounges. Dagelijks kun je van 06.30 uur tot 10.30 uur genieten van een gratis ontbijtbuffet.  Van 1 mei 2024 tot 15 september 2024 voert deze accommodatie renovatiewerken uit (einddatum kan wijzigen). Deze werken zijn van toepassing op de volgende ruimtes:
  • Een aantal kamers
Renovatiewerken worden alleen tijdens kantooruren uitgevoerd. Alles wordt in het werk gesteld om geluidsoverlast en hinder tot een minimum te beperken.
  • Toeslag voor extra bed: THB 1200.0 per nacht

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Contactloos uitchecken is mogelijk.

Kaart van The Briza Beach Resort Khaolak

Adres

The Briza Beach Resort Khaolak

Khao Lak, Takua Pa, Thailand

N 8.612841 E 98.239577

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner