1 / 81

Hotel Stary

Krakau, Polen

Over het hotel

Met een verblijf bij Hotel Stary bevind je je centraal in Krakau, vlak bij Rynek Główny en Stadhuistoren. Dit hotel met luxe voorzieningen ligt op 0,7 km van Mariakerk en op 1,5 km van Lakenhal (Sukiennice). Doe of je thuis bent in één van de 78 individueel gedecoreerde kamers met een minibar en een ledtelevisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met kabelzenders zorgt voor het kijkplezier. Badkamers beschikken over designer toiletartikelen en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een kluis en een bureau. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Historisch Museum van Krakau - 0,1 km
Wyspianski Museum - 0,1 km
Rynek Główny - 0,1 km
Piano Nobile Gallery - 0,1 km
Szczepański-plein - 0,1 km
Ambermuseum - 0,2 km
Stadhuistoren - 0,2 km
Planty-park - 0,2 km
Galerie met 19e-eeuwse Poolse Kunst in Sukiennice - 0,2 km
Lakenhal (Sukiennice) - 0,2 km
Floriańska-straat - 0,2 km
Royal Road - 0,2 km
Mariakerk - 0,2 km
Ondergronds Museum Rynek - 0,3 km
Steeg van de Verloren Zielen - 0,3 km

De voornaamste luchthaven voor Hotel Stary is Internationale luchthaven Johannes Paulus II Kraków-Balice (KRK), Balice, Polen - 15,8 km

Enkele van de voorzieningen zijn gratis kabelinternet, een businesscentrum en een limousine- of autoservice. Plan je een evenement in Krakau? Kies voor dit hotel met 180 vierkante meter aan ruimte, waaronder een conferentieruimte en 2 vergaderruimtes. Tegen betaling kun je van een shuttleservice van/naar de luchthaven (24 uur per dag beschikbaar) gebruikmaken. Ontspan met massages en lichaamsbehandelingen wanneer je de volledig uitgeruste spa bezoekt. Je vindt de recreatieve voorzieningen vast wel leuk, met onder meer 2 binnenzwembaden, een sauna en fitnessfaciliteiten. Andere kenmerken van dit hotel zijn gratis wifi, conciërgeservices en oppasservices (toeslag). Geniet van internationale gerechten bij TRZY RYBKI, een van de 2 restaurants van dit hotel, of blijf lekker binnen en profiteer van de roomservice (beperkte tijden). Er zijn ook snacks beschikbaar in de koffiebar/het café. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet, dat geserveerd wordt van 07.00 uur tot 10.30 uur. 
  • Toeslag voor het ontbijtbuffet: ca. PLN 140 voor volwassenen en ca. PLN 100 voor kinderen
  • Toeslag voor luchthavenshuttle: PLN 120 per persoon (enkele reis)
  • Valetparkeerkosten: PLN 150 per dag (incl. onbeperkt in- en uitrijden)
  • Toeslag voor huisdieren: PLN 200 per huisdier, per verblijf
  • Assistentiedieren zijn vrijgesteld van toeslagen
  • Toeslag voor extra bed: PLN 200 per nacht

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Het zwembad is toegankelijk van 06.00 uur tot 22.00 uur.
  • Je dient vooraf te reserveren voor massagebehandelingen en spabehandelingen. Reserveringen kun je voor je aankomt maken als je contact opneemt met dit hotel via de gegevens in de boekingsbevestiging.
  • Eén kind t/m 2 jaar oud verblijft gratis wanneer hij/zij in dezelfde kamer als de ouders of voogd slaapt en de aanwezige bedden gebruikt.

Kaart Hotel Stary

Adres

Kraków Lesser Poland

GPS: N 50.063008 E 19.936386

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner