1 / 100

Radisson Blu Hotel, Larnaca

Larnaca, Cyprus

Over het hotel

Enkele van de voorzieningen zijn een 24-uurs businesscentrum, een snelle uitcheckservice en gratis kranten in de lobby. Een shuttleservice van/naar de luchthaven is 24 uur per dag tegen betaling beschikbaar en ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Verwen jezelf met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen. Je vindt de recreatieve voorzieningen vast leuk, met onder meer een 24-uurs healthclub, een sauna en een seizoensgebonden buitenzwembad. Andere kenmerken van dit hotel zijn gratis wifi, conciërgeservices en cadeauwinkels/kiosken. Maak kennis met andere gasten tijdens een gratis receptie, dagelijks aangeboden.

  • Je dient vooraf te reserveren voor massagebehandelingen en spabehandelingen. Reserveringen kun je voor je aankomt maken als je contact opneemt met dit hotel via de gegevens in de boekingsbevestiging.
  • Alleen geregistreerde hotelgasten worden in de kamers toegelaten.
  • Aangrenzende kamers kunnen aangevraagd worden, afhankelijk van beschikbaarheid. Informeer rechtstreeks bij de accommodatie via de contactgegevens in de boekingsbevestiging.
  • Contactloos uitchecken is mogelijk.
  • Deze accommodatie heet gasten van elke seksuele geaardheid en genderidentiteit welkom (LGBTI+-vriendelijk).

Kaart van Radisson Blu Hotel, Larnaca

Adres

Radisson Blu Hotel, Larnaca

Larnaca, Larnaca, district, Cyprus

N 34.93174 E 33.63727

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner