1 / 81

Royal Apollonia by Louis Hotels

Limassol, Cyprus

Over het hotel

Met een verblijf bij Royal Apollonia by Louis Hotels in Limassol, in de buurt Germasogeia, bevind je je op 2 min. rijden van Strand van Dasoudi en op 6 min. van Dierentuin van Limassol. Dit hotel met luxe voorzieningen ligt op 5,3 km van Strand van Amathus en op 5,6 km van Universiteit van Technologie van Cyprus. Doe of je thuis bent in één van de 204 kamers met een minibar en espressoapparaten. Alle kamers hebben een gemeubileerd balkon. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers hebben elk diepe baden en gratis toiletartikelen. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Strand van Galatex - 0,5 km
Strand van Dasoudi - 1 km
Castella-strand - 2,4 km
Strand van Amathus - 2,7 km
Dierentuin van Limassol - 4,3 km
Gemeentelijke Tuinen van Limassol - 4,3 km
Archeologisch Museum van Limassol - 4,5 km
Strandboulevard - 4,8 km
Plaza de los Héroes - 5,5 km
Universiteit van Technologie van Cyprus - 5,6 km
Ruïnes van Amathus - 5,9 km
Jachthaven van Limassol - 6 km
Stadhuis Agios Athanasios - 6,2 km
Stadspark van Limassol - 6,7 km
Germasogeia Reservoir - 6,8 km

Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, een stomerij/wasserijservice en een 24-uurs receptie. Plan je een evenement in Limassol? Kies voor dit hotel met 180 vierkante meter aan ruimte, waaronder een conferentiecentrum en vergaderruimtes. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Ontspan met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de volledig uitgeruste spa bezoekt. Je vindt de recreatieve voorzieningen vast leuk, met onder meer outdoor tennisbanen, een buitenzwembad en een binnenzwembad. Andere kenmerken van dit hotel zijn gratis wifi, conciërgeservices en oppasservices (toeslag). Ga iets eten bij Aura Dining, een van de 3 restaurants van dit hotel, of blijf lekker binnen en profiteer van de 24-uurs roomservice. Ontspan met een lekker fris drankje van een poolbar of één van de 2 bars/lounges. Dagelijks kun je van 07.00 uur tot 10.30 uur genieten van een gratis ontbijtbuffet. 
  • Je dient vooraf te reserveren voor massagebehandelingen en spabehandelingen. Reserveringen kun je voor je aankomt maken als je contact opneemt met dit hotel via de gegevens in de boekingsbevestiging.
  • Alleen geregistreerde hotelgasten worden in de kamers toegelaten.
  • Aangrenzende kamers kunnen aangevraagd worden, afhankelijk van beschikbaarheid. Informeer rechtstreeks bij de accommodatie via de contactgegevens in de boekingsbevestiging.
  • Contacloos inchecken is mogelijk.

Kaart van Royal Apollonia by Louis Hotels

Adres

Royal Apollonia by Louis Hotels

Limassol, Limassol, district, Cyprus

N 34.697702 E 33.094743

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner