1 / 31

Hotel Il Perseo

Elba, Italië

Over het hotel

Met een verblijf bij Hotel Il Perseo in Marciana, bevind je je vlak bij het strand en vlak bij Nationaal Park Arcipelago Toscano. Dit hotel ligt op 1,8 km van Strand van Pomonte en op 3,5 km van Mortigliana. Doe of je thuis bent in één van de 21 kamers met een koelkast en een flatscreentelevisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. Badkamers hebben een douche en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een kluis en een bureau en de kamers worden dagelijks schoongemaakt. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Nationaal Park Arcipelago Toscano - 0,2 km
Strand van Pomonte - 1,9 km
Spiaggia Le Tombe - 4,4 km
Mortigliana - 3,5 km
Strand van Fetovaia - 6,2 km
Spiaggia Polveraia - 6,8 km
Patresi Mare - 7,5 km
Spiaggia di Sant'Andrea - 9,2 km
Strand van Cavoli - 9,3 km
Spiaggia di Cotoncello - 9,9 km
Spiaggia di Colle Palombaia - 11 km
Santuario della Madonna del Monte - 11,1 km
Monte Capanne - 13,9 km
Monte Capanne-kabelbaan - 14,2 km
Fortezza Pisana di Marciana - 14,7 km

De dichtsbijzijnde luchthaven is Pisa (PSA-Galileo Galilei) - 161,4 km

Enkele van de voorzieningen zijn een bagageopslagruimte en een kluis bij de receptie. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Plezier gegarandeerd dankzij een spabad of geniet van het uitzicht vanuit een dakterras en een tuin. Enkele voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi, een televisie in de gemeenschappelijke ruimte en hulp bij uitstapjes/tickets. Gasten van Hotel Il Perseo kunnen genieten van een lekkere maaltijd in het restaurant of iets halen bij de snackbar/deli. Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je van 08.00 uur tot 09.30 uur genieten van een gratis ontbijtbuffet. 
  • Alle gasten, waaronder kinderen, dienen tijdens het inchecken aanwezig te zijn en hun door de overheid verstrekte identiteitsbewijs met foto of paspoort te laten zien.
  • Wegens de nationale wetgeving mogen contante betalingen bij deze accommodatie het bedrag van EUR 5000 niet overschrijden. Neem voor meer informatie contact op met de accommodatie via de gegevens in de boekingsbevestiging.
  • Maximaal 2 kinderen t/m 3 jaar oud kunnen gratis verblijven wanneer zij in dezelfde kamer als hun ouders of voogd slapen en het aanwezige beddengoed gebruiken.
  • Je kunt na overleg met de accommodatie huisdieren meenemen. De contactgegevens van de accommodatie vind je in de boekingsbevestiging.

Kaart van Hotel Il Perseo

Adres

Hotel Il Perseo

Marciana, Livorno, Italië

N 42.75907 E 10.113301

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner