1 / 64

Villa San Jose Hotel and Suites

Morelia, Mexico

Over het hotel

Met een verblijf bij Villa San Jose Hotel and Suites in Morelia, in de buurt Vista Bella, bevind je je op 5 min. rijden van Morelia-kathedraal en Benito Juarez-dierentuin. Dit hotel met een spa ligt op 1,6 km van Jardín Gaviota en op 1,9 km van Convenciones Cantabria. Trakteer jezelf op een verblijf in één van de 43 individueel gedecoreerde kamers met een open haard en een flatscreentelevisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met kabelzenders zorgt voor het kijkplezier. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een kluis en een bureau. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Benito Juarez-dierentuin - 0,6 km
Casa del Gobierno - 1 km
Convenciones Cantabria - 1,1 km
Universidad Michoacana de San Nicolás de Hidalgo - 1,5 km
Jardín Gaviota - 1,6 km
Conferentiecentrum - 1,8 km
José María Morelos Theater - 2,1 km
Orquidario - 2,4 km
Plaza Morelos - 3 km
El Acueducto - 3 km
Geboortehuis van José María Morelos - 3 km
Morelia-kathedraal - 3,2 km
Museo Regional Michoacano - 3,2 km
Paleis van Justitie - 3,3 km
Biblioteca Pública Universitaria - 3,3 km

De voornaamste luchthaven voor Villa San Jose Hotel and Suites is Morelia, Michoacan (MLM-General Francisco Mujica Intl.) - 34,9 km

Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, gratis kranten in de lobby en een stomerij/wasserijservice. Een shuttleservice van/naar de luchthaven is 24 uur per dag tegen betaling beschikbaar en ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Verwen jezelf met massages en gezichtsbehandelingen wanneer je de spa bezoekt. Andere kenmerken van dit hotel zijn gratis wifi, huwelijksservices en hulp bij uitstapjes/tickets. Geniet van een maaltijd bij Fonda Santa Maria of blijf lekker op je kamer en profiteer van de roomservice (beperkte tijden) van dit hotel. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker uitgebreid ontbijt, dat geserveerd wordt van 07.30 uur tot 12.00 uur. 
  • Ontbijttoeslag voor het uitgebreid ontbijt: ca. MXN 180 - MXN 290 voor volwassenen en ca. MXN 180 - MXN 190 voor kinderen
  • Borgsom voor huisdier: MXN 500 per verblijf
  • Toeslag voor huisdieren: MXN 500 per huisdier, per nacht
  • Assistentiedieren zijn vrijgesteld van toeslagen

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Aangrenzende kamers kunnen aangevraagd worden, afhankelijk van beschikbaarheid. Informeer rechtstreeks bij de accommodatie via de contactgegevens in de boekingsbevestiging.
  • Huisdieren zijn alleen in specifieke kamers toegestaan. Ook andere huisdierbeperkingen gelden (toeslagen zijn van toepassing, meer info vind je in de sectie Toeslagen). Je kunt na overleg met de accommodatie huisdieren meenemen. De contactgegevens van de accommodatie vind je in de boekingsbevestiging.

Kaart van Villa San Jose Hotel and Suites

Adres

Villa San Jose Hotel and Suites

Morelia, Michoacan, Mexico

N 19.679828 E -101.195835

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner