1 / 38

Mercure Larnaca Beach Resort

Larnaca, Cyprus

Over het hotel

Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers zijn uitgerust met gratis toiletartikelen en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een kluis en een bureau en de kamers worden dagelijks schoongemaakt. Enkele van de voorzieningen zijn een stomerij/wasserijservice, een 24-uurs receptie en meertalig personeel. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Verwen jezelf met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de spa bezoekt. Deze accommodatie in mediterraanse stijl biedt ook gratis wifi, een kapsalon en huwelijksservices. Geniet van een maaltijd in het restaurant of blijf op je kamer en profiteer in deze accommodatie van de roomservice (beperkte tijden).

  • Kinderen verblijven gratis wanneer zij in dezelfde kamer als hun ouders of voogd slapen en de aanwezige bedden gebruiken.
  • Aangrenzende kamers kunnen aangevraagd worden, afhankelijk van beschikbaarheid. Informeer rechtstreeks bij de accommodatie via de contactgegevens in de boekingsbevestiging.
  • Gasten kunnen overal contactloos betalen.

Kaart van Mercure Larnaca Beach Resort

Adres

Mercure Larnaca Beach Resort

Oroklini, Larnaca, district, Cyprus

N 34.96945 E 33.670925

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner