1 / 26

Villa di Clelia

Trapani, Italië

Over het hotel

Villa di Clelia ligt in Palma di Montechiaro op een kwartiertje rijden van Spiaggia Marina di Palma en Palazzo Ducale. Deze accommodatie ligt op 20,9 km van Vallei van de Tempels en op 27 km van San Leone. Trakteer jezelf op een verblijf in één van de individueel gedecoreerde kamers met een privézwembad en een privéspa buiten. Er is gratis wifi op de kamer als je op het internet wilt surfen. Voorzieningen zijn bijvoorbeeld een bureau, verduisterende gordijnen en een telefoon met gratis lokale gesprekken. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Spiaggia Marina di Palma - 2,4 km
Palazzo Ducale - 6,4 km
Chiesa Madre - 6,5 km
Spiaggia di Punta Bianca - 11,9 km
San Gregorio Church - 17,8 km
Vallei van de Tempels - 20,9 km
Santuario di San Calogero - 21,6 km
Tomba di Terone - 21,9 km
Tempel van Juno Lacinia - 22,2 km
Tempio di Hera - 22,2 km
Il Giardino della Kolymbetra - 22,3 km
Castello di Chiaromonte - 22,4 km
Tempio di Giove - 22,5 km
Tempel van de Olympische Zeus - 22,5 km
Tempel van Heracles - 22,5 km

Enkele van de voorzieningen zijn gratis kranten in de lobby en een wasserij. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Geniet van een seizoensgebonden buitenzwembad of profiteer van gratis wifi. Gasten van Villa di Clelia kunnen iets lekkers halen bij de snackbar/deli. Dagelijks kun je van 08.30 uur tot 10.00 uur genieten van een gratis ontbijtbuffet. 
  • Alle gasten, waaronder kinderen, dienen tijdens het inchecken aanwezig te zijn en hun door de overheid verstrekte identiteitsbewijs met foto of paspoort te laten zien.
  • Wegens de nationale wetgeving mogen contante betalingen bij deze accommodatie het bedrag van EUR 5000 niet overschrijden. Neem voor meer informatie contact op met de accommodatie via de gegevens in de boekingsbevestiging.
  • Het seizoensgebonden zwembad is geopend van mei tot oktober.
  • Alleen geregistreerde hotelgasten worden in de kamers toegelaten.
  • Aangrenzende kamers kunnen aangevraagd worden, afhankelijk van beschikbaarheid. Informeer rechtstreeks bij de accommodatie via de contactgegevens in de boekingsbevestiging.
  • Je kunt na overleg met de accommodatie huisdieren meenemen. De contactgegevens van de accommodatie vind je in de boekingsbevestiging.

Kaart van Villa di Clelia

Adres

Villa di Clelia

Palma di Montechiaro, Agrigento, Italië

N 37.179062 E 13.710944

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner