1 / 90

Boringdon Hall Hotel and Spa

Over het hotel

Boringdon Hall Hotel and Spa ligt in Plymouth in een landelijke omgeving, op 3 min. rijden van Plympton Swimming Pool en op 10 min. van National Marine Aquarium. Dit hotel met luxe voorzieningen ligt op 9,9 km van Dartmoor National Park en op 6 km van Saltram House. Doe of je thuis bent in één van de 55 kamers met een minibar en een flatscreentelevisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met kabelzenders zorgt voor het kijkplezier. De badkamers met aparte badkuipen en douches hebben elk diepe baden en designer toiletartikelen. Bij de voorzieningen horen een kluis en een bureau en de kamers worden dagelijks schoongemaakt. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Plympton Swimming Pool - 1,6 km
Saltram House - 4,1 km
Universiteit van Plymouth - 8 km
National Marine Aquarium - 8 km
The Box - 8,3 km
Charles Church - 8,5 km
South Devon - 8,8 km
Plymouth Gin Distillery - 9 km
Merchant's House - 9 km
Island House - 9,1 km
Drake Circus - 9,1 km
Mayflower Steps - 9,2 km
Elizabethan House - 9,2 km
Theatre Royal, Plymouth - 9,2 km
Hoe Park - 9,2 km

Enkele van de voorzieningen zijn een stomerij/wasserijservice, een 24-uurs receptie en een bagageopslagruimte. Ter plaatse heb je een gratis valetparkeerservice. Ontspan met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de volledig uitgeruste spa bezoekt. Profiteer van recreatieve voorzieningen zoals een binnenzwembad, een sauna en fitnessfaciliteiten. Andere kenmerken van dit hotel zijn gratis wifi, conciërgeservices en een kapsalon. Ga iets eten bij ÀCLÈAF (MICHELIN star), een van de 3 restaurants van dit hotel, of blijf lekker binnen en profiteer van de roomservice (beperkte tijden). Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker à-la-carte-ontbijt, dat geserveerd wordt van 07.00 uur tot 10.00 uur.  De volledige accommodatie is gesloten van 1 januari tot 1 april.

De volgende kosten dienen bij de accommodatie te worden betaald:

  • Borgsom: GBP 100.00 per verblijf

We hebben alle kosten inbegrepen die de accommodatie aan ons heeft doorgegeven.

  • Toeslag voor het à-la-carte-ontbijt: ca. GBP 30 per persoon
  • Toeslag voor huisdieren: GBP 20 per huisdier, per nacht
  • Assistentiedieren zijn vrijgesteld van toeslagen
  • Toeslag voor vroeg inchecken: GBP 35 (onder voorbehoud van beschikbaarheid)

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Je dient vooraf te reserveren voor massagebehandelingen en spabehandelingen. Reserveringen kun je voor je aankomt maken als je contact opneemt met dit hotel via de gegevens in de boekingsbevestiging.
  • Huisdieren zijn alleen in specifieke kamers toegestaan. Ook andere huisdierbeperkingen gelden (toeslagen zijn van toepassing, meer info vind je in de sectie Toeslagen). Je kunt na overleg met de accommodatie huisdieren meenemen. De contactgegevens van de accommodatie vind je in de boekingsbevestiging.
  • Gasten kunnen overal contactloos betalen.
  • Contactloos uitchecken is mogelijk.

Kaart van Boringdon Hall Hotel and Spa

Adres

Boringdon Hall Hotel and Spa

Plymouth, Engeland, Verenigd Koninkrijk

N 50.40111 E -4.055405

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner