1 / 55

Constantinos The Great Beach Hotel

Protaras - Fig Tree Bay, Cyprus

Over het hotel

Enkele van de voorzieningen zijn een limousine- of autoservice, een stomerij/wasserijservice en een 24-uurs receptie. Je kunt tegen betaling gebruikmaken van een shuttleservice van/naar de luchthaven en ter plaatse heb je een beperkt aantal parkeerplaatsen aangeboden. Profiteer zoveel mogelijk van recreatieve voorzieningen, met onder meer een binnenzwembad, een spabad en een sauna. Enkele voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi, conciërgeservices en oppasservices (toeslag). Er zijn all-inclusive kamertarieven beschikbaar bij dit hotel. In het all-inclusive kamertarief zijn de kosten voor maaltijden en drankjes in plaatselijke restaurants en bars inbegrepen, inclusief belastingen en fooien. Mogelijk worden maaltijden in bepaalde uitgezonderde restaurants, speciale diners en gerechten, drankjes en andere voorzieningen in rekening gebracht.

Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge of een strandbar.

  • Bij overnachtingen op 24 december is het tarief voor het traditionele galadiner op kerstavond bij de weergegeven totaalprijs inbegrepen.
  • Bij overnachtingen op 31 december is het tarief voor het traditionele Oudejaarsavond-galadiner inbegrepen bij de weergegeven totaalprijs.

Kaart van Constantinos The Great Beach Hotel

Adres

Constantinos The Great Beach Hotel

Protaras, Famagusta, district, Cyprus

N 35.01664 E 34.05071

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner