1 / 82

Vittorio Emanuele Boutique Hotel

Over het hotel

Met een verblijf bij Vittorio Emanuele Boutique Hotel bevind je je in het hart van Sciacca, vlak bij Palazzo Steripinto en Complesso Tommaso Fazello. Dit hotel met chique voorzieningen ligt op 0,2 km van Chiesa di San Domenico en op 0,3 km van Porta Palermo. Doe of je thuis bent in één van de 7 klimaatgeregelde kamers met een smart-tv. Je bed beschikt over donzen dekbedden en luxe beddengoed. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met digitale zenders zorgt voor het kijkplezier. Alle badkamers beschikken over een douche met een regendouche en gratis toiletartikelen. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Palazzo Steripinto - 0,1 km
Complesso Tommaso Fazello - 0,2 km
Chiesa del Carmine - 0,2 km
Chiesa di Santa Margherita - 0,2 km
Chiesa San Francesco - 0,2 km
Porta Palermo - 0,3 km
Caves of the Ancient Granary - 0,3 km
Museo del Mare - 0,4 km
Kerk van Maria Santissima del Soccorso - 0,4 km
Nocito Jewelry - 0,5 km
Casa Museo Francesco Scaglione - 0,6 km
Chiesa di San Domenico - 0,6 km
Mercato del Pesce - 0,6 km
Castello dei Luna - 0,8 km
Marina di Sciacca - 0,9 km

De voornaamste luchthaven voor Vittorio Emanuele Boutique Hotel is Palermo (PMO-Punta Raisi) - 119,7 km

Enkele van de voorzieningen zijn een computerstation, gratis kranten in de lobby en een stomerij/wasserijservice. Tegen betaling kun je van een shuttleservice van/naar de luchthaven gebruikmaken. Plezier gegarandeerd dankzij fietsenverhuur of geniet van het uitzicht vanuit een terras. Dit hotel bevat ook gratis wifi, conciërgeservices en cadeauwinkels/kiosken. Dankzij de strandshuttle (toeslag) wordt je bezoekje aan het strand een fluitje van een cent. Gasten van Vittorio Emanuele Boutique Hotel kunnen iets lekkers halen bij de snackbar/deli. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je van 07.30 uur tot 10.00 uur genieten van een gratis ontbijtbuffet. 

De volgende kosten dienen bij de accommodatie te worden betaald:

  • De stad heft de volgende belasting: EUR 2.50 per persoon, per nacht. Deze belasting is niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 12 jaar.

We hebben alle kosten inbegrepen die de accommodatie aan ons heeft doorgegeven.

  • Alle gasten, waaronder kinderen, dienen tijdens het inchecken aanwezig te zijn en hun door de overheid verstrekte identiteitsbewijs met foto of paspoort te laten zien.
  • Wegens de nationale wetgeving mogen contante betalingen bij deze accommodatie het bedrag van EUR 5000 niet overschrijden. Neem voor meer informatie contact op met de accommodatie via de gegevens in de boekingsbevestiging.
  • Alleen geregistreerde hotelgasten worden in de kamers toegelaten.
  • Gasten kunnen overal contactloos betalen.
  • Contactloos uitchecken is mogelijk.

Kaart van Vittorio Emanuele Boutique Hotel

Adres

Vittorio Emanuele Boutique Hotel

Sciacca, Agrigento, Italië

N 37.50878 E 13.079964

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner