1 / 26

Elite World Van

Van, Turkije

Over het hotel

Met een verblijf bij Elite World Van bevind je je in het hart van Van, op een kwartiertje lopen van Cheese Shops Bazaar en Museum van Van. Dit hotel met luxe voorzieningen ligt op 1,1 km van Ulu Camii en op 1,1 km van Grote Moskee van Van. Doe of je thuis bent in één van de 230 kamers met een minibar en een plasmatelevisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met kabelzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met aparte badkuipen en douches hebben gratis toiletartikelen en bidets. Bij de voorzieningen horen een (laptop)kluis en een bureau en de kamers worden dagelijks schoongemaakt. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Cheese Shops Bazaar - 0,9 km
Museum van Van - 0,9 km
Ulu Camii - 1,1 km
Grote Moskee van Van - 1,1 km
Nationaal Theater van Van - 1,2 km
Van AVM - 1,3 km
Lake Van - 1,5 km
Ataturk City Stadium - 1,7 km
Fort van Van - 4,3 km
Zeven Kerken - 11,5 km
Yoncatepe Necropolis - 13,4 km
Castle of Cavustepe - 25,6 km
Fort van Hayk - 27,2 km
Hoşap Castle - 43,8 km
Gevaş Cemetery - 49,2 km

De dichtsbijzijnde luchthaven is Van (VAN-Ferit Melen) - 6,3 km

Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, een snelle uitcheckservice en gratis kranten in de lobby. Een conferentiecentrum en vergaderruimtes zijn enkele van de evenementfaciliteiten in dit hotel. Er is een shuttleservice van/naar de luchthaven (24 uur per dag beschikbaar) die gratis wordt aangeboden. Verwen jezelf met massages wanneer je de spa bezoekt. Als je op zoek bent naar activiteiten, dan vind je een healthclub, een binnenzwembad en een spabad vast wel leuk. Enkele voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi, conciërgeservices en oppasservices (toeslag). Bestel iets lekkers in een van de 2 restaurants van dit hotel of blijf gewoon lekker binnen en profiteer van 24-uurs roomservice. Er zijn ook snacks beschikbaar in 2 koffiebars/cafés. Ontspan met een lekker fris drankje in één van de 2 bars/lounges. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet, dat geserveerd wordt van 07.00 uur tot 10.30 uur. 
  • Toeslag voor het ontbijtbuffet: ca. EUR 7 voor volwassenen en ca. EUR 7 voor kinderen
  • Toeslag voor extra bed: EUR 30 per dag

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Aangrenzende kamers kunnen aangevraagd worden, afhankelijk van beschikbaarheid. Informeer rechtstreeks bij de accommodatie via de contactgegevens in de boekingsbevestiging.
  • Contactloos uitchecken is mogelijk.

Kaart van Elite World Van

Adres

Elite World Van

Van, Van, Turkije

N 38.499633 E 43.385942

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner