1 / 58

Hotel Rural Tierras del Cid

Burgos en omgeving, Spanje

Over het hotel

Met een verblijf bij Hotel Rural Tierras del Cid in Alfoz de Quintanadueñas bevind je je op een kwartiertje rijden van Burgos Kathedraal en Parque de La Isla. Dit hotel ligt op 6,3 km van parque de las cuerdas en op 6,4 km van Arco de San Esteban. Overnacht in één van de 10 kamers met een flatscreentelevisie. Er is gratis wifi op de kamer als je op het internet wilt surfen. Badkamers hebben een bad of douche en gratis toiletartikelen. Bij de voorzieningen horen een bureau en verduisterende gordijnen en de kamers worden dagelijks schoongemaakt. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Parque de La Isla - 6,1 km
Parque de las cuerdas - 6,3 km
Arco de San Esteban - 6,4 km
Parque de Cuerdas del Castillo - 6,5 km
Iglesia de San Esteban - 6,6 km
Museo del Retablo - 6,6 km
Almendros en Flor - 6,6 km
A Pedro de Barrantes y Aldana - 6,6 km
Mirador Del Castillo - 6,6 km
Burgos-kasteel - 6,7 km
Centro de Arte Contemporáneo de Caja de Burgos - 6,9 km
Parque El Parral - 6,9 km
Hospital Universitario de Burgos - 7 km
Iglesia de San Nicolás de Bari - 7,1 km
Burgos Kathedraal - 7,1 km

De dichtsbijzijnde luchthaven is Burgos (RGS-Villafria) - 13,8 km

Enkele van de voorzieningen zijn een magnetron in de gemeenschappelijke ruimte, een koelkast in de gemeenschappelijk ruimte en een automaat. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. De accommodatie heeft een terras en een tuin waar je van het uitzicht kunt genieten, maar profiteer ook van gratis wifi. Andere kenmerken van dit hotel zijn een spelletjesruimte, een gemeenschappelijke woonkamer en hulp bij uitstapjes/tickets. Gasten van Hotel Rural Tierras del Cid kunnen iets lekkers halen bij de snackbar/deli. Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge.
  • Wegens de nationale wetgeving mogen contante betalingen bij deze accommodatie het bedrag van EUR 1000 niet overschrijden. Neem voor meer informatie contact op met de accommodatie via de gegevens in de boekingsbevestiging.
  • Gasten kunnen overal contactloos betalen.

Kaart van Hotel Rural Tierras del Cid

Adres

Hotel Rural Tierras del Cid

Alfoz de Quintanadueñas, Castilië en León, Spanje

N 42.38631 E -3.73537

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner