1 / 100

Point Hotel Ankara

Ankara, Turkije

Over het hotel

Point Hotel Ankara ligt in het hart van Ankara, op 5 min. rijden van Winkelcentrum Taurus en Congresium. Dit hotel met luxe voorzieningen ligt op 2,9 km van Armada Shopping and Business Center en op 2,9 km van Kamer van Koophandel van Ankara. Doe of je thuis bent in één van de 162 kamers met een minibar en een flatscreentelevisie. Dankzij wifi of kabelinternet blijf je online terwijl satellietzenders voor het kijkplezier zorgen. De privébadkamers met een douche hebben gratis toiletartikelen en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een (laptop)kluis en een bureau en de kamers worden dagelijks schoongemaakt. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Winkelcentrum Taurus - 0,9 km
Memorial Ankara Hospital - 1,5 km
Universiteit van Cankaya - 1,7 km
Next Level AVM - 1,9 km
Armada Shopping and Business Center - 2,4 km
Congresium - 2,4 km
Showcentrum Anadolu - 2,5 km
Kamer van Koophandel van Ankara - 2,8 km
Technische Universiteit van het Midden-Oosten - 2,8 km
Museum en Centrum voor Plastiekkunst Mustafa Ayaz - 2,9 km
Medicana Ankara Hospital - 3 km
Dikmen Vadisi-park - 3,4 km
Ankara IJspaleis - 3,7 km
Turkse Militaire Academie - 3,9 km
Anitkabir - 4,4 km

De dichtsbijzijnde luchthaven is Ankara (ESB-Esenboga) - 34,9 km

Enkele van de voorzieningen zijn gratis kabelinternet, een businesscentrum en een snelle incheckservice. Plan je een evenement in Ankara? Kies voor dit hotel met 522 vierkante meter aan ruimte, waaronder een conferentiecentrum en vergaderruimtes. Een shuttleservice van/naar de luchthaven is 24 uur per dag tegen betaling beschikbaar en ter plaatse heb je een gratis valetparkeerservice. Neem de tijd om jezelf te verwennen met een bezoekje aan de volledig uitgeruste spa. Enkele voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi, conciërgeservices en huwelijksservices. Geniet van internationale gerechten bij View Point Restaurant, een restaurant met een bar/lounge, of blijf lekker in je kamer en profiteer van de 24-uurs roomservice. Op werkdagen wordt er tegen betaling een ontbijtbuffet geserveerd van 06.30 uur tot 10.00 uur en in het weekend is dit beschikbaar van 06.30 uur tot 11.00 uur.
  • Toeslag voor het ontbijtbuffet: ca. EUR 10 per persoon
  • Toeslag voor luchthavenshuttle: EUR 35 per voertuig (enkele reis)
  • Toeslag voor extra bed: EUR 15.0 per dag

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Eén kind t/m 2 jaar oud verblijft gratis wanneer hij/zij in dezelfde kamer als de ouders of voogd slaapt en het aanwezige beddengoed gebruikt.

Kaart van Point Hotel Ankara

Adres

Point Hotel Ankara

Ankara, Ankara, Turkije

N 39.895125 E 32.809653

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner