1 / 36

Hotel Erbgericht Krippen

Dresden, Duitsland

Over het hotel

Met een verblijf bij Hotel Erbgericht Krippen in Bad Schandau, bevind je je aan de plaatselijke rivier, op een kwartiertje van Nationaal Park Sächsische Schweiz en Elbe Sandstone Mountains. Dit hotel ligt op 11,2 km van Nationaal Park Boheems Zwitserland en op 0,2 km van Elbe. Overnacht in één van de 71 kamers met een flatscreentelevisie. Op je kamer heb je een tv met satellietzenders die zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een bad of douche hebben gratis toiletartikelen en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een bureau en de kamers worden dagelijks schoongemaakt. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Elbe Sandstone Mountains - 0,1 km
Elbe - 0,3 km
Personenaufzug - 1,1 km
Tourist-Service - 1,7 km
Nationalpark Sächsische Schweiz - 1,9 km
Toskana Therme Bad Schandau - 2 km
Schrammstein Viewpoint - 4,1 km
Nationaal Park Sächsische Schweiz - 4,6 km
Elbe-Freizeitland Königstein - 6,5 km
Festung Königstein - 8,8 km
Felsenbuhne - 10,9 km
Nationaal Park Boheems Zwitserland - 11,2 km
Felsenbühne - 11,4 km
Lilienstein - 13,6 km
Erlebnisbad Rathewalde - 14,2 km

De voornaamste luchthaven voor Hotel Erbgericht Krippen is Dresden (DRS) - 70 km

Enkele van de voorzieningen zijn een bagageopslagruimte, een wasserij en een bibliotheek. Dit hotel beschikt over 2 vergaderruimtes. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Plezier gegarandeerd dankzij een sauna of geniet van het uitzicht vanuit een terras en een tuin. Enkele voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi, hulp bij uitstapjes/tickets en een picknickplaats. Gasten van Hotel Erbgericht Krippen kunnen genieten van een deugddoende maaltijd bij Restaurant Erbrichter. Dagelijks kun je van 07.30 uur tot 10.00 uur genieten van een gratis ontbijtbuffet.  Hotelstars Union kent in Duitsland een officiële sterrenclassificatie toe. Deze accommodatie heeft 3 stars toegekend gekregen.

De volgende kosten dienen bij de accommodatie te worden betaald:

  • De stad heft de volgende belasting: EUR 3.00 per persoon, per nacht voor volwassenen en EUR 1.50, per nacht voor gasten van 7 tot 15 jaar oud. Deze belasting is niet van toepassing op kinderen onder de 7 jaar.

We hebben alle kosten inbegrepen die de accommodatie aan ons heeft doorgegeven.

  • Toeslag voor huisdieren: EUR 15.00 per huisdier, per nacht
  • Assistentiedieren zijn vrijgesteld van toeslagen

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Eén kind t/m 3 jaar oud verblijft gratis wanneer hij/zij in dezelfde kamer als de ouders of voogd slaapt en het aanwezige beddengoed gebruikt.
  • Huisdieren zijn alleen toegestaan in specifieke kamers (toeslagen zijn van toepassing, meer info vind je in de sectie 'Kosten'). Je kunt een van deze kamers boeken door rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie. De contactgegevens vind je in de boekingsbevestiging.

Kaart van Hotel Erbgericht Krippen

Adres

Hotel Erbgericht Krippen

Bad Schandau, Saksen, Duitsland

N 50.910718 E 14.168614

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner