1 / 53

Over het hotel

Met een verblijf bij Hotel Jura in Bellaria-Igea Marina, in de buurt Igea, bevind je je op 15 min. rijden van Italia in Miniatura en Beurs van Rimini (Fiera di Rimini). Dit hotel ligt op 11,7 km van Strand van Rimini en op 15,5 km van Eurocamp. Overnacht in één van de 22 kamers met een flatscreentelevisie. Alle kamers hebben een balkon. Er is gratis wifi op de kamer als je op het internet wilt surfen. De privébadkamers met een douche hebben gratis toiletartikelen en bidets. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Parco del Gelso - 0,6 km
Polo Est - 1,9 km
Sol et Salus - 2,3 km
Schelpenmuseum - 2,7 km
La Torre Saracena - 2,7 km
Bagno Delio 2 - 2,8 km
Palacongressi Bellaria Igea Marina - 3 km
Casa delle Conchiglie - 4,1 km
Casa Rossa di Alfredo Panzini - 4,7 km
Italia in Miniatura - 6,7 km
Minimoto San Mauro Mare - 7,5 km
Romagna Center - 8 km
Aquapark Arenas - 8,6 km
Acquapark - 9,6 km
Spiaggia di Gatteo Mare - 10,1 km

De dichtsbijzijnde luchthaven is Rimini (RMI-Federico Fellini Intl.) - 24,1 km

Enkele van de voorzieningen zijn een 24-uurs receptie en een bagageopslagruimte. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Profiteer van de handige voorzieningen zoals gratis wifi en hulp bij uitstapjes/tickets. Gasten van Hotel Jura kunnen genieten van een deugddoende maaltijd bij Hotel Jura. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je van 08.00 uur tot 10.00 uur genieten van een gratis ontbijtbuffet.  De volledige accommodatie is gesloten van 17 september tot 30 april.
  • Alle gasten, waaronder kinderen, dienen tijdens het inchecken aanwezig te zijn en hun door de overheid verstrekte identiteitsbewijs met foto of paspoort te laten zien.
  • Wegens de nationale wetgeving mogen contante betalingen bij deze accommodatie het bedrag van EUR 5000 niet overschrijden. Neem voor meer informatie contact op met de accommodatie via de gegevens in de boekingsbevestiging.
  • Alleen geregistreerde hotelgasten worden in de kamers toegelaten.

Kaart van Hotel Jura

Adres

Hotel Jura

Bellaria-Igea Marina, Italië

N 44.1298 E 12.48523

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner