1 / 74

Over het hotel

Met een verblijf bij The Grove Hotel bevind je je centraal in Boise, vlak bij Idaho Central Arena en op 5 min. lopen van Boise Centre. Dit hotel met een spa ligt op 0,5 km van Regeringsgebouw van Idaho en op 2,1 km van Albertsons Stadium. Doe of je thuis bent in één van de 250 kamers met een koelkast en een flatscreentelevisie. Je bed met pillowtop matras komt met luxe beddengoed. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met kabelzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een bad/douchecombinatie hebben designer toiletartikelen en haardrogers. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Idaho Central Arena - 0,1 km
Egyptian Theatre - 0,2 km
Baskisch museum en Cultureel centrum - 0,2 km
8th Street Marketplace - 0,3 km
Jack's Urban Meeting Place - 0,3 km
Boise Brewing - 0,3 km
Boise Centre - 0,4 km
Knitting Factory - 0,4 km
Ballet Idaho - 0,4 km
Belgravia Building - 0,4 km
Freak Alley Gallery - 0,4 km
Hoff-gebouw - 0,5 km
Regeringsgebouw van Idaho - 0,5 km
Boise Public Library - 0,5 km
Esther Simplot Performing Arts Academy - 0,5 km

De voornaamste luchthaven voor The Grove Hotel is Boise Airport (BOI) - 8,9 km

Enkele van de voorzieningen zijn een 24-uurs businesscentrum, een snelle incheckservice en een snelle uitcheckservice. Plan je een evenement in Boise? Kies voor dit hotel met 3345 vierkante meter aan ruimte, waaronder een conferentieruimte en vergaderruimtes. Er is een shuttleservice van/naar de luchthaven (24 uur per dag beschikbaar) die gratis wordt aangeboden. Verwen jezelf met massages en gezichtsbehandelingen wanneer je de spa bezoekt. Profiteer van recreatieve voorzieningen zoals een spabad, een sauna en fitnessfaciliteiten. Dit hotel bevat ook gratis wifi, conciërgeservices en huwelijksservices. Stil je honger met een lunch, diner, of brunch bij Trillium, een restaurant van dit hotel. Je kunt ook lekker op je kamer blijven en van de roomservice (beperkte tijden) profiteren. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker à-la-carte-ontbijt. 
  • Toeslag voor het à-la-carte-ontbijt: ca. USD 12.00 voor volwassenen en ca. USD 5.00 voor kinderen
  • Parkeerkosten: USD 15 per dag (incl. onbeperkt in- en uitrijden)
  • Valetparkeerkosten: USD 22.00 per dag (incl. onbeperkt in- en uitrijden)

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Het beleid van deze accommodatie staat bepaalde reserveringen voor groepsevenementen of groepsfeesten, waaronder vrijgezellenfeesten, niet toe.
  • Kinderen t/m 17 jaar oud verblijven gratis wanneer zij in dezelfde kamer als hun ouders of voogd slapen en het aanwezige beddengoed gebruiken.
  • Aangrenzende kamers kunnen aangevraagd worden, afhankelijk van beschikbaarheid. Informeer rechtstreeks bij de accommodatie via de contactgegevens in de boekingsbevestiging.
  • Er gelden hoogtebeperkingen bij het parkeren.

  • Gasten kunnen overal contactloos betalen.
  • Contacloos inchecken en contactloos uitchecken zijn mogelijk.

Kaart van The Grove Hotel

Adres

The Grove Hotel

Boise, Idaho, Verenigde Staten

N 43.61391 E -116.2034

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner