1 / 100

Beaver Run Resort & Conference Center

Breckenridge, Verenigde Staten

Over het hotel

Beaver Run Resort & Conference Center ligt in Breckenridge, in de buurt Peak 9, op 10 min. lopen van Beaver Run SuperChair en Main Street. Dit resort voor families ligt op 1,8 km van Breckenridge Ski Resort en op 10,5 km van Peak 10. Doe of je thuis bent in één van de 535 individueel gemeubileerde kamers met een koelkast en een magnetron. Dankzij gratis wifi blijf je online en een flatscreentelevisie zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers zijn uitgerust met gratis toiletartikelen en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een gratis krant en een koffiezetapparaat/waterkoker. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Maggie Pond - 0,4 km
Quicksilver SuperChair - 0,4 km
Beaver Run SuperChair - 0,5 km
Blue River - 0,6 km
Peak 9 Parking - 0,7 km
Main Street - 0,8 km
Breckenridge Riverwalk Center - 0,8 km
Peak 8 SuperConnect Lift - 0,8 km
Snowflake Chair-skilift - 0,9 km
Summit Ski Museum - 1 km
Blue River Plaza - 1 km
Barney Ford House Museum - 1,1 km
Quandary Antiques Cabin & Ceramic Studio - 1,1 km
Tin Shop - 1,1 km
Breckenridge Arts District - 1,1 km

De voornaamste luchthaven voor Beaver Run Resort & Conference Center is Denver International Airport (DEN) - 168,7 km

Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, een snelle uitcheckservice en gratis kranten in de lobby. Een conferentiecentrum en vergaderruimtes zijn enkele van de evenementfaciliteiten in dit resort. Je kunt tegen betaling gebruikmaken van een shuttleservice van/naar de luchthaven en ter plaatse heb je parkeerplaatsen aangeboden. Verwen jezelf met massages wanneer je de volledig uitgeruste spa bezoekt. Profiteer niet alleen van de handige toegang tot de piste die dit resort aanbiedt, maar ook van 8 spabaden. Dit resort bevat ook gratis wifi, conciërgeservices en een spelletjesruimte. Dankzij een ritje met de gratis lokale shuttlebus, die tot 1 mijl van de accommodatie rijdt, kun je moeiteloos nabije bezienswaardigheden bezoeken. Stil je honger bij Spencer's, een restaurant met een bar/lounge. In de koffiebar/het café kun je ook dineren. Bestel je favoriete drankje in een poolbar. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijt voor onderweg, dat geserveerd wordt van 08.00 uur tot 11.00 uur.  De volgende voorzieningen zijn niet beschikbaar van 9 mei 2024 tot 1 juni 2024 (datums kunnen wijzigen):
  • Bar/lounge
De volgende voorzieningen zijn elk jaar gesloten buiten het seizoen. Ze zijn gesloten van 9 mei tot 1 juni:
  • Één van de eetgelegenheden
  • Ontbijttoeslag voor het ontbijt voor onderweg: ca. USD 7 - USD 23 voor volwassenen en ca. USD 7 - USD 12 voor kinderen
  • Toeslag voor overdekt parkeren: USD 38 per nacht (onbeperkt in- en uitrijden)
  • Toeslag voor extra bed: USD 20 per nacht

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Je dient vooraf te reserveren voor een spelletje golf en spabehandelingen. Reserveringen kun je voor je aankomt maken als je contact opneemt met dit resort via de gegevens in de boekingsbevestiging.
  • Er wordt een auto aanbevolen om van en naar deze accommodatie te reizen.
  • Er gelden hoogtebeperkingen bij het parkeren.

Kaart van Beaver Run Resort & Conference Center

Adres

Beaver Run Resort & Conference Center

Breckenridge, Colorado, Verenigde Staten

N 39.474125 E -106.051025

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner