1 / 57

Kervansaray Thermal Convention Center & Spa

Bursa, Turkije

Over het hotel

Met een verblijf bij Kervansaray Thermal Convention Center & Spa bevind je je in het hart van Bursa, op slechts 4 min. lopen van Hudavendigar Mosque en op 5 min. rijden van Atatürk-museum. Dit hotel met luxe voorzieningen ligt op 1,8 km van Cultuurpark Resat Oyal en op 1,9 km van Cultuurpark en Openluchttheater van Bursa. Doe of je thuis bent in één van de 211 kamers met een minibar en een lcd-televisie. Alle kamers hebben een balkon. Dankzij wifi of kabelinternet blijf je online terwijl satellietzenders voor het kijkplezier zorgen. De privébadkamers hebben elk diepe baden en gratis toiletartikelen. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Hudavendigar Mosque - 0,3 km
Atatürk-museum - 1,7 km
Cultuurpark en Openluchttheater van Bursa - 1,8 km
Cultuurpark Resat Oyal - 1,8 km
Timsah Arena - 2,1 km
Archaeology Museum - 2,3 km
Sultan Murat II Hamam - 2,3 km
Uluumay, Museum voor Ottomaanse kleding en sieraden - 2,4 km
Mihraplı Park - 2,4 km
Ulumay Museum of Ottoman Folk Costumes & Jewellery - 2,4 km
Ottomaanse Huizen - 2,4 km
Hüsnü Züber Evi - 2,4 km
Muradiye Medresesi - 2,5 km
Muradiye Complex - 2,5 km
Zwemmende Stenensculptuur - 2,7 km

De dichtstbijgelegen grootste luchthavens zijn:
Bursa (YEI-Yenisehir) - 61,6 km
Luchthaven Istanbul Sabiha Gökçen (SAW) - 121,9 km

Enkele van de voorzieningen zijn gratis kabelinternet, een 24-uurs businesscentrum en een limousine- of autoservice. Plan je een evenement in Bursa? Kies voor dit hotel met 1850 vierkante meter aan ruimte, waaronder een conferentiecentrum en een vergaderruimte. Gasten kunnen tegen betaling gebruikmaken van vervoer van/naar de veerbootterminal en ter plaatse heb je een gratis valetparkeerservice. Verwen jezelf met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de spa bezoekt. Ontspan in één van de 2 binnen- en 2 buitenzwembaden na een dagje op de piste. Dit hotel bevat ook gratis wifi, conciërgeservices en oppasservices (toeslag). Je bezoekje aan nabije bezienswaardigheden wordt dankzij de lokale shuttlebus (toeslag) een fluitje van een cent. Ga iets eten bij Topaz, een van de 4 restaurants van dit hotel, of blijf lekker binnen en profiteer van de 24-uurs roomservice. Er zijn ook snacks beschikbaar in de koffiebar/het café. Maak kennis met andere gasten tijdens een gratis receptie, dagelijks aangeboden. Heb je dorst? Bestel een lekker drankje in één van de 4 bars/lounges of 2 poolbars. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet. 
  • Je dient vooraf te reserveren voor massagebehandelingen en spabehandelingen. Reserveringen kun je voor je aankomt maken als je contact opneemt met dit hotel via de gegevens in de boekingsbevestiging.

Kaart van Kervansaray Thermal Convention Center & Spa

Adres

Kervansaray Thermal Convention Center & Spa

Bursa, Bursa, Turkije

N 40.202411 E 29.023693

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner