1 / 61

Protur Turó Pins Hotel

Cala Ratjada, Spanje

Over het hotel

Wanneer je verblijft bij Protur Turó Pins Hotel in Capdepera bevind je je vlak bij het strand, op een kwartiertje lopen van Playa Cala Agulla en Sa Torre Cega. Dit hotel met chique voorzieningen ligt op 17,8 km van Playa Cala Millor en op 0,9 km van l'Olla. Doe of je thuis bent in één van de 136 kamers met een minibar. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een bureau en een zitruimte. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Sa Torre Cega - 0,8 km
Porto di Cala Ratjada - 0,9 km
L'Olla - 1 km
Playa Cala Agulla - 1,1 km
Playa Cala Gat - 1,3 km
Playa Na Ferradura - 1,6 km
Vuurtoren van Cala Ratjada - 1,6 km
Playa de Son Moll - 1,9 km
Cala Moltó - 2,2 km
Cala n'Aguait - 3,2 km
Cala de na Llòbriga - 3,3 km
Castillo de Capdepera - 3,6 km
Playa Font de Sa Cala - 5 km
Playa de n'Aladern - 6,9 km
Capdepera Golf - 6,9 km

De voornaamste luchthaven voor Protur Turó Pins Hotel is Palma de Mallorca (PMI) - 78,1 km

Enkele van de voorzieningen zijn een stomerij/wasserijservice, een 24-uurs receptie en een bagageopslagruimte. Ontspan met massages en lichaamsbehandelingen wanneer je de volledig uitgeruste spa bezoekt. Je vindt de recreatieve voorzieningen vast leuk, met onder meer een healthclub, een buitenzwembad en een binnenzwembad. Dit hotel heeft ook gratis wifi en conciërgeservices. De lokale shuttlebus brengt je tegen betaling naar nabije bezienswaardigheden. Gasten van Protur Turó Pins Hotel kunnen genieten van een lekkere maaltijd in het restaurant of iets halen bij de snackbar/deli. Ontspan met je favoriete drankje in een strandbar of een swim-up bar. Dagelijks wordt er tegen betaling ontbijt geserveerd.  De volledige accommodatie is in december, november, januari, februari, maart en april gesloten.

De volgende kosten dienen bij de accommodatie te worden betaald:

  • Er wordt een belasting door de lokale overheid geïnd die bij de accommodatie in rekening wordt gebracht. Na de 8e nacht van het verblijf geldt er een verlaging van 50% op deze belasting en kinderen onder de 16 jaar oud zijn vrijgesteld. Er gelden mogelijk andere uitzonderingen en beperkingen. Neem voor meer informatie contact op met de accommodatie via de informatie in de boekingsbevestiging.
  • De stad heft de volgende belasting: van 1 november tot 30 april, EUR 0.83 per persoon, per nacht, tot 9 nachten en daarna EUR 0.41. Deze belasting geldt niet voor kinderen jonger dan 16 jaar.
  • De stad heft de volgende belasting: van 1 mei tot 31 oktober, EUR 3.30 per persoon, per nacht, tot 9 nachten en daarna EUR 1.65. Deze belasting geldt niet voor kinderen jonger dan 16 jaar.

We hebben alle kosten inbegrepen die de accommodatie aan ons heeft doorgegeven.

  • Toeslag voor kamerkluis: EUR 4 per dag

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Wegens de nationale wetgeving mogen contante betalingen bij deze accommodatie het bedrag van EUR 1000 niet overschrijden. Neem voor meer informatie contact op met de accommodatie via de gegevens in de boekingsbevestiging.

Kaart van Protur Turó Pins Hotel

Adres

Protur Turó Pins Hotel

Capdepera, Balearen, Spanje

N 39.71789 E 3.46372

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner