1 / 100

Hotel Corte Bianca, Bovi's Hotels - Adults Only

Zuid-Sardinië, Italië

Over het hotel

Hotel Corte Bianca, Bovi's Hotels - Adults Only ligt in Cardedu in een landelijke omgeving, op 10 min. rijden van Wijnmakerij Vienna Alberto Loi en Museddu. Dit hotel met chique voorzieningen ligt op 3,5 km van Domus de Janas - Cardedu en op 3,9 km van Spiaggia di Perd'e Pera. Doe of je thuis bent in één van de 73 individueel gedecoreerde kamers met een minibar en een ledtelevisie. Er is gratis wifi op de kamer als je op het internet wilt surfen. Badkamers beschikken over een douche, gratis toiletartikelen en bidets. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Museddu - 2,6 km
Spiaggia di Perd'e Pera - 3,7 km
Wijnmakerij Vienna Alberto Loi - 4,4 km
Domus de Janas - Cardedu - 4,5 km
Cala Bacu Praidas - 5,9 km
Su Sirboni Beach - 6,8 km
Funny Diving School - 7,8 km
Spiaggia Sa Marina - 8,2 km
Ogliastra Diving - 8,8 km
Torre di Bari-strand - 9 km
Torre di Bari - 9 km
Cala 'e Luas - 10,2 km
Spiaggia di Coccorocci - 10,3 km
Spaggia di Cea - 13,7 km
Strand van Cala Ginepro - 14,8 km

De voornaamste luchthaven voor Hotel Corte Bianca, Bovi's Hotels - Adults Only is Cagliari (CAG-Elmas) - 114,1 km

Enkele van de voorzieningen zijn een stomerij/wasserijservice, een 24-uurs receptie en meertalig personeel. Een shuttleservice van/naar de luchthaven is 24 uur per dag tegen betaling beschikbaar en ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Ontspan met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de volledig uitgeruste spa bezoekt. Na een duik in één van de 2 buitenzwembaden kun je een beetje tijd doorbrengen op het privéstrand. Enkele voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi, conciërgeservices en cadeauwinkels/kiosken. Geniet van een maaltijd bij Ristorante of blijf lekker op je kamer en profiteer van de roomservice (beperkte tijden) van dit hotel. Ontspan met een lekker fris drankje in een strandbar, een poolbar of één van de 2 bars/lounges. Dagelijks kun je van 07.30 uur tot 10.30 uur genieten van een gratis lokaal ontbijt.  De volledige accommodatie is gesloten van 29 november tot 16 mei.
  • Toeslag voor luchthavenshuttle: EUR 190 per kamer (enkele reis)

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Alle gasten, waaronder kinderen, dienen tijdens het inchecken aanwezig te zijn en hun door de overheid verstrekte identiteitsbewijs met foto of paspoort te laten zien.
  • Wegens de nationale wetgeving mogen contante betalingen bij deze accommodatie het bedrag van EUR 5000 niet overschrijden. Neem voor meer informatie contact op met de accommodatie via de gegevens in de boekingsbevestiging.
  • Je dient vooraf te reserveren voor massagebehandelingen. Reserveringen kun je voor je aankomt maken als je contact opneemt met dit hotel via de gegevens in de boekingsbevestiging.
  • Gasten jonger dan 18 jaar oud worden bij deze accommodatie voor volwassenen niet toegelaten.

Kaart van Hotel Corte Bianca, Bovi's Hotels - Adults Only

Adres

Hotel Corte Bianca, Bovi's Hotels - Adults Only

Cardedu, Italië

N 39.789297 E 9.669997

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner