Sembo Logo
Ondersteuning

Ondersteuning
1 / 42

Albergo Ristorante Protti

Cattolica, Italië

Dicht bij Via Dante



Hotelfaciliteiten

Airconditioning
Bar
Internet
Vergaderzaal
Parkeren
Koffiezetapparaat
Televisie
Huisdieren toegestaan
Kluis
Kabel- of satelliettelevisie
Haardroger
Minibar
Tuin
Bad of douche
Roken niet toegestaan
Douche
Veranda
Bureau
Zakelijk vriendelijk
Gezinsvriendelijk

Met een verblijf bij Albergo Ristorante Protti in Cattolica, bevind je je vlak bij de luchthaven, op 10 min. rijden van Misano World Circuit Marco Simoncelli en Museo della Regina. Dit hotel ligt op 16,9 km van Strand van Rimini en op 22,8 km van Palacongressi di Rimini. Doe of je thuis bent in één van de 30 kamers met een minibar. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een douche hebben gratis toiletartikelen en bidets. Bij de voorzieningen horen een kluis en een bureau en de kamers worden dagelijks schoongemaakt. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Acquario Le Navi - 1 km
Acquario Di Cattolica - 1 km
Cattolica Beach - 1 km
Via Dante - 1,1 km
Piscina di Cattolica - 1,1 km
Museo della Regina - 1,2 km
I Delfini Beach Village - 1,3 km
Fontana delle Sirene - 1,6 km
Portoverde Beach - 2,3 km
Riviera Romagnola - 2,3 km
Teatro della Regina - 2,4 km
Marina di Cattolica - 2,4 km
Gabbicce Mare Beach - 2,9 km
Natuurreservaat Monte San Bartolo - 3,7 km
Riccione Beach - 3,9 km

De voornaamste luchthaven voor Albergo Ristorante Protti is Rimini (RMI-Federico Fellini Intl.) - 17,3 km

Enkele van de voorzieningen zijn een computerstation, gratis kranten in de lobby en een stomerij/wasserijservice. Plan je een evenement in Cattolica? Kies voor dit hotel met 40 vierkante meter aan ruimte, waaronder een conferentieruimte en een vergaderruimte. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. De accommodatie heeft een tuin waar je van het uitzicht kunt genieten, maar profiteer ook van gratis wifi en een televisie in de gemeenschappelijke ruimte. Dit hotel heeft ook hulp bij uitstapjes/tickets en een bankethal. Geniet van visgerechten bij Ristorante Protti, een restaurant met een bar/lounge waar je kunt genieten van een drankje en in de openlucht kunt dineren. Je kunt ook lekker binnen blijven en van de roomservice (beperkte tijden) profiteren. Dagelijks kun je van 07.30 uur tot 09.30 uur genieten van een gratis ontbijtbuffet. 

De volgende kosten dienen bij de accommodatie te worden betaald. De kosten kunnen inclusief toepasselijke belastingen zijn:

  • De stad heft de volgende belasting: EUR 1.20 per persoon, per nacht voor maximaal 7 nachten. Deze belasting is niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 15 jaar.

We hebben alle kosten inbegrepen die de accommodatie aan ons heeft doorgegeven.

  • Alle gasten, waaronder kinderen, dienen tijdens het inchecken aanwezig te zijn en hun door de overheid verstrekte identiteitsbewijs met foto of paspoort te laten zien.
  • Wegens de nationale wetgeving mogen contante betalingen bij deze accommodatie het bedrag van EUR 5000 niet overschrijden. Neem voor meer informatie contact op met de accommodatie via de gegevens in de boekingsbevestiging.
  • Huisdieren zijn alleen toegestaan in specifieke kamers. Ook andere huisdierbeperkingen gelden. Je kunt na overleg met de accommodatie huisdieren meenemen. De contactgegevens van de accommodatie vind je in de boekingsbevestiging.
  • Er gelden hoogtebeperkingen bij het parkeren.

Kaart van Albergo Ristorante Protti

Adres

Albergo Ristorante Protti

Via Emilia Romagna 185

47841

Cattolica, Italië

Amelia avatar
Ontmoet Amelia, onze nieuwe reisplanner