1 / 89

Aparthotel Novo Resort

Novo Sancti Petri, Spanje

Over het hotel

Met een verblijf bij Aparthotel Novo Resort in Chiclana de la Frontera bevind je je op 1 min. rijden van La Barrosa Beach en op 5 min. van Centro Comercial Novocenter. Dit aparthotel met luxe voorzieningen ligt op 26,8 km van Playa de El Palmar en op 2,9 km van Club de Golf Novo Sancti Petri. Doe of je thuis bent in één van de 70 klimaatgeregelde kamers met keukens, inclusief een koelkast en een oven. De kamers hebben een flatscreentelevisie met satellietzenders, terwijl je dankzij gratis wifi online blijft. Bij de voorzieningen horen een kluis en een bureau en de kamers worden één keer per verblijf schoongemaakt. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

La Barrosa Beach - 0,2 km
Centro Comercial Novocenter - 2,7 km
Club de Golf Novo Sancti Petri - 2,8 km
Cala encendida - 3,1 km
Cala Encendida - 3,3 km
Cala El Aspero - 3,5 km
Cala de Roche - 3,6 km
Cala del Frailecillo - 4 km
Cala el Pato - 4 km
Cala Princesa Alejandra - 4,3 km
La Estancia Golf - 4,7 km
Cala Tio Juan de Medina - 4,7 km
Cala del Faro - 5 km
Puerto de Conil - 5,8 km
Cala del Aceite - 7,1 km

De voornaamste luchthaven voor Aparthotel Novo Resort is Jerez de La Frontera (XRY) - 66 km

Enkele van de voorzieningen zijn een stomerij/wasserijservice, een 24-uurs receptie en een wasserij. Ter plaatse heb je een beperkt aantal parkeerplaatsen. Verwen jezelf met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de spa bezoekt. Je vindt de recreatieve voorzieningen vast wel leuk, met onder meer 4 buitenzwembaden, een healthclub en een sauna. Enkele voorzieningen van dit aparthotel zijn gratis wifi, cadeauwinkels/kiosken en een kapsalon. Bestel iets lekkers in een van de vele eetgelegenheden van dit aparthotel, waaronder 2 restaurants en een koffiebar/café. Ontspan met je favoriete drankje in een bar/lounge of een poolbar. Deze accommodatie is van 26 oktober 2024 tot 10 april 2025 gesloten (datums kunnen wijzigen). De volledige accommodatie is gesloten van 29 oktober tot 21 maart.
  • Wegens de nationale wetgeving mogen contante betalingen bij deze accommodatie het bedrag van EUR 1000 niet overschrijden. Neem voor meer informatie contact op met de accommodatie via de gegevens in de boekingsbevestiging.
  • Het seizoensgebonden zwembad is geopend van april tot oktober.
  • Je dient vooraf te reserveren voor massagebehandelingen en spabehandelingen. Reserveringen kun je voor je aankomt maken als je contact opneemt met dit aparthotel via de gegevens in de boekingsbevestiging.
  • De accommodatie wordt professioneel schoongemaakt.
  • Contacloos inchecken en contactloos uitchecken zijn mogelijk.
  • Deze accommodatie heet gasten van elke seksuele geaardheid en genderidentiteit welkom (LGBTI+-vriendelijk).

Kaart van Aparthotel Novo Resort

Adres

Aparthotel Novo Resort

Chiclana de la Frontera, Andalusië, Spanje

N 36.332059 E -6.160214

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner