1 / 59

Hotel Bartan Gdansk Seaside

Gdansk, Polen

Over het hotel

Met een verblijf bij Hotel Bartan Gdansk Seaside in Gdańsk, bevind je je op 2,9 km van Ptasi Raj Natuurreservaat en op 9,1 km van Mewia Lacha-natuurreservaat. Dit hotel bij het strand ligt op 14,5 km van Green Gate en op 14,9 km van Fontein van Neptunus. Overnacht in één van de 30 kamers met een lcd-televisie. Dankzij wifi of kabelinternet blijf je online terwijl kabelzenders voor het kijkplezier zorgen. De privébadkamers met een douche hebben gratis toiletartikelen en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een bureau en een gratis krant. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Strand van Sobieszewska - 1,8 km
Ptasi Raj Natuurreservaat - 2,9 km
Mewia Lacha-natuurreservaat - 9,1 km
Jachthaven van Gdansk - 13,9 km
Nationaal scheepvaartmuseum Gdansk - 14,2 km
SS Sołdek - 14,3 km
Polska Filharmonia Bałtycka - 14,3 km
Laznia Centrum voor Moderne Kunst - 14,4 km
Royal Route - 14,5 km
Green Gate - 14,5 km
Historisch Museum voor de Vrije Stad Danzig - 14,5 km
Lange Brug - 14,5 km
Long Market - 14,5 km
Poort van Chlebnicka - 14,6 km
Historisch Museum Gdansk - 14,8 km

De voornaamste luchthaven voor Hotel Bartan Gdansk Seaside is Luchthaven Gdańsk-Lech Wałęsa (GDN), Polen - 35,6 km

Enkele van de voorzieningen zijn gratis kabelinternet, een 24-uurs businesscentrum en een limousine- of autoservice. Gasten kunnen tegen betaling gebruikmaken van een shuttleservice van/naar de luchthaven (24 uur per dag beschikbaar) en vervoer vanaf het treinstation. Loop vooral de vele recreatieve voorzieningen zoals een spabad, een sauna en fietsenverhuur niet mis. Enkele voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi, een spelletjesruimte en huwelijksservices. Dankzij een ritje met de lokale shuttlebus (toeslag), die tot 15 km van de accommodatie rijdt, kun je moeiteloos nabije bezienswaardigheden bezoeken. Geniet van Poolse gerechten bij Amber Restaurant, een restaurant met uitzicht op de tuin, of blijf lekker op je kamer en profiteer van de roomservice (beperkte tijden). Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge. Op werkdagen wordt er gratis een ontbijtbuffet geserveerd van 07.00 uur tot 10.00 uur en in het weekend is dit beschikbaar van 08.00 uur tot 11.00 uur.

De volgende kosten dienen bij de accommodatie te worden betaald:

  • De stad heft de volgende belasting: PLN 3.22 per persoon, per nacht

We hebben alle kosten inbegrepen die de accommodatie aan ons heeft doorgegeven.

  • Toeslag voor luchthavenshuttle: PLN 108 per voertuig (enkele reis)

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Je dient vooraf te reserveren voor massagebehandelingen en spabehandelingen. Reserveringen kun je voor je aankomt maken als je contact opneemt met dit hotel via de gegevens in de boekingsbevestiging.
  • Eén kind t/m 3 jaar oud verblijft gratis wanneer hij/zij in dezelfde kamer als de ouders of voogd slaapt en het aanwezige beddengoed gebruikt.

Kaart van Hotel Bartan Gdansk Seaside

Adres

Hotel Bartan Gdansk Seaside

Gdansk, Woiwodschap Pommeren, Polen

N 54.343748 E 18.83154

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner