1 / 31

Over het hotel

Met een verblijf bij Roch Castle Hotel in Haverfordwest, bevind je je in de historische wijk, vlak bij Roch Castle en op 2 min. rijden van Pembrokeshire Coast National Park. Dit pension met luxe voorzieningen ligt op 3,9 km van Newgale Beach en op 11,8 km van Withybush General Hospital. Doe of je thuis bent in één van de 6 kamers met iPod-docks en een dvd-speler. De kamers hebben een flatscreentelevisie met satellietzenders, terwijl je dankzij gratis wifi online blijft. De privébadkamers zijn uitgerust met designer toiletartikelen en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een bureau en een koffiezetapparaat/waterkoker. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Roch Castle - 0,1 km
Pembrokeshire Coast National Park - 2,3 km
Newgale Camping Site - 3,5 km
Newgale Beach - 3,9 km
Hilton Court Gardens - 4,1 km
Broad Haven Beach - 9,5 km
Raul Speek Gallery - 9,9 km
Mayfield Golf & Driving Range - 10,4 km
Creative Cafe Haverfordwest - 10,7 km
Town Museum - 11,5 km
Picton Castle & Gardens - 11,8 km
Withybush General Hospital - 11,8 km
Haverfordwest Castle - 12,1 km
Spittal Village Park - 14,1 km
Caerbwdy Bay - 14,5 km

De voornaamste luchthaven voor Roch Castle Hotel is Internationale luchthaven Cardiff (CWL) - 160 km

Enkele van de voorzieningen zijn een stomerij/wasserijservice, een bagageopslagruimte en een wasserij. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Laat jezelf verwennen met onsite massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen. Enkele voorzieningen van dit pension zijn gratis wifi, conciërgeservices en een televisie in de gemeenschappelijke ruimte. Gasten van Roch Castle Hotel kunnen genieten van een lekker diner bij Twr y Felin Hotel of iets halen bij de snackbar/deli. Dagelijks kun je van 08.00 uur tot 10.00 uur genieten van een gratis uitgebreid ontbijt. 
  • Het beleid van deze accommodatie staat bepaalde reserveringen voor groepsevenementen of groepsfeesten, waaronder vrijgezellenfeesten, niet toe.
  • Kinderen t/m 12 jaar worden in deze accommodatie niet toegelaten.
  • Je hebt een auto nodig om van en naar deze accommodatie te reizen.

Kaart van Roch Castle Hotel

Adres

Roch Castle Hotel

Haverfordwest, Wales, Verenigd Koninkrijk

N 51.849349 E -5.079307

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner