1 / 30

Over het hotel

Wanneer je verblijft bij T Villas Huahin in Hua Hin bevind je je aan het strand, op een kwartiertje rijden van Suan Son Pradipat Beach en Vana Nava-waterpark in Hua Hin. Dit hotel met chique voorzieningen ligt op 11,3 km van Hua Hin Beach en op 16,1 km van Hua Hin Railway Station. Doe of je thuis bent in één van de 16 klimaatgeregelde kamers met een minibar en een smart-tv. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met digitale zenders zorgt voor het kijkplezier. Alle badkamers beschikken over een douche met een regendouche en gratis toiletartikelen. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een kluis en een bureau. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Sanae-strand - 0,1 km
Khao Tao Reservoir - 0,8 km
Wat Tham Khao Tao - 1 km
Wat Khao Tao - 1,7 km
Strand van Khao Tao - 2,6 km
Strand van Khao Takiab - 3,1 km
Sea Pines Golf Course - 3,5 km
Hua Hin Seoel Country Club - 4,4 km
Suan Son Pradipat Beach - 5 km
Pranburi Forest Park - 5,9 km
Prankhiri Beach - 6,4 km
Nationaal Bospark Pran Buri - 6,4 km
Pranburi River - 6,9 km
Rajabhakti Park - 7,4 km
Suan Son-golfbaan - 9,7 km

De dichtstbijgelegen grootste luchthavens zijn:
Hua Hin (HHQ-Hua Hin Intl.) - 22,5 km
Suvarnabhumi internationale luchthaven (BKK) - 260,8 km
Bangkok (DMK-Don Mueang Intl.) - 250,2 km

Enkele van de voorzieningen zijn een kluis bij de receptie en een lift. Je kunt tegen betaling gebruikmaken van een shuttleservice van/naar de luchthaven en ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen aangeboden. Plezier gegarandeerd dankzij een buitenzwembad of geniet van het uitzicht vanuit een terras en een tuin. Dit hotel bevat ook gratis wifi, hulp bij uitstapjes/tickets en barbecues. Geniet van een maaltijd in het restaurant of blijf op je kamer en profiteer in dit hotel van de roomservice (beperkte tijden). Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet, dat geserveerd wordt van 06.30 uur tot 10.00 uur. 
  • Toeslag voor het ontbijtbuffet: ca. THB 450 voor volwassenen en ca. THB 300 voor kinderen
  • Toeslag voor huisdieren: THB 1000 per huisdier, per nacht
  • Toeslag voor extra bed: THB 1000.0 per dag

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Huisdieren zijn alleen toegestaan in specifieke kamers (toeslagen zijn van toepassing, meer info vind je in de sectie 'Kosten'). Je kunt een van deze kamers boeken door rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie. De contactgegevens vind je in de boekingsbevestiging.

Kaart van T Villas Huahin

Adres

T Villas Huahin

Hua Hin, Thailand

N 12.45307 E 99.98135

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner