1 / 45

Comfort Suites Southport

Over het hotel

Met een verblijf bij Comfort Suites Southport in Indianapolis bevind je je op een kwartiertje rijden van Lucas Oil-stadion en Gainbridge Fieldhouse. Dit hotel ligt op 15,5 km van Indiana Convention Center en op 18,3 km van Indianapolis Zoo. Doe of je thuis bent in één van de 68 kamers met een koelkast en een flatscreentelevisie. Dankzij wifi of kabelinternet blijf je online terwijl satellietzenders voor het kijkplezier zorgen. De privébadkamers met een bad/douchecombinatie hebben bronwaterbaden en gratis toiletartikelen. Voorzieningen zijn bijvoorbeeld een bureau, een zitruimte en een telefoon met gratis lokale gesprekken. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Franciscan Alliance - 3,1 km
St francis - 3,2 km
Franciscan St. Francis Health - Indianapolis - 3,8 km
Greenwood Park Mall - 5,7 km
Great Times Fun Park - 6 km
Greatimes Familiy Fun Park - 6,1 km
University of Indianapolis - 6,9 km
Old City Park - 7 km
Community Hospital South - 7 km
Key Stadium - 7,1 km
Indiana Baptist College - 7,5 km
Otte Golf And Family Fun Center - 8,3 km
Valle Vista Golf - 8,7 km
Westside Park - 8,8 km
Northeast Park Annex - 9 km

De voornaamste luchthaven voor Comfort Suites Southport is Internationale luchthaven Indianapolis (IND) - 30,5 km

Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, een stomerij/wasserijservice en een 24-uurs receptie. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Profiteer zoveel mogelijk van recreatieve voorzieningen, met onder meer een binnenzwembad en fitnessfaciliteiten. Dit hotel bevat ook gratis wifi, cadeauwinkels/kiosken en een automaat. Dagelijks kun je van 07.00 uur tot 10.00 uur genieten van een gratis ontbijtbuffet. 
  • Kinderen t/m 18 jaar oud verblijven gratis wanneer zij in dezelfde kamer als hun ouders of voogd slapen en het aanwezige beddengoed gebruiken.
  • Aangrenzende kamers kunnen aangevraagd worden, afhankelijk van beschikbaarheid. Informeer rechtstreeks bij de accommodatie via de contactgegevens in de boekingsbevestiging.
  • Deze accommodatie laat geen alcoholische dranken toe.

Kaart van Comfort Suites Southport

Adres

Comfort Suites Southport

Indianapolis, Indiana, Verenigde Staten

N 39.66711 E -86.09605

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner