1 / 49

Hotel Am Hang

Bolzano, Italië

Over het hotel

Met een verblijf bij Hotel Am Hang in Renon bevind je je vlak bij Isarcovallei en op 2 min. rijden van Wolfsgrubner See. Dit hotel met een spa ligt op 17,6 km van Dolomieten en op 35,3 km van Lago di Caldaro. Overnacht in één van de 10 kamers met een flatscreentelevisie. Alle kamers hebben een balkon. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met digitale zenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een douche hebben een regendouche en bidets. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Isarcovallei - 0,1 km
Wolfsgrubner See - 1,3 km
Funivia del Renon - Rittner Seilbahn - 1,9 km
Erdpyramiden Oberbozen - 2,1 km
Ritten Arena - 3,3 km
Piramidi di terra di Longomoso - 7,8 km
Ortler Ski-arena - 9,3 km
Wandergebiet & Skigebiet Rittner Horn - 11,9 km
Kabelbaan van Renon - 14,4 km
Kathedraal van Bolzano - 15,2 km
Piazza Walther - 15,2 km
Mercatino di Natale a Bolzano - 15,2 km
Vrije Universiteit van Bolzano - 15,9 km
Museo Archeologico dell'Alto Adige - 16,3 km
Druze Stadion - 16,4 km

Enkele van de voorzieningen zijn gratis kranten in de lobby, een bibliotheek en een kluis bij de receptie. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Verwen jezelf met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de spa bezoekt. Als je op zoek bent naar activiteiten, dan vind je een buitenzwembad, een sauna en fietsenverhuur vast wel leuk. Enkele voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi, een spelletjesruimte en hulp bij uitstapjes/tickets. Geniet van een maaltijd in het restaurant of bestel een snack in de koffiebar/het café van dit hotel. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je van 08.00 uur tot 10.00 uur genieten van een gratis ontbijtbuffet.  De volgende voorzieningen zijn elk jaar gesloten buiten het seizoen. Ze zijn gesloten van 12 januari tot 12 april:
  • Het zwembad

De volgende kosten dienen bij de accommodatie te worden betaald:

  • Borgsom: EUR 30.0
  • De stad heft de volgende belasting: EUR 1.00 per persoon, per nacht

We hebben alle kosten inbegrepen die de accommodatie aan ons heeft doorgegeven.

  • Toeslag voor huisdieren: EUR 15 per huisdier, per dag
  • Assistentiedieren zijn vrijgesteld van toeslagen
  • Toeslag voor babybed: EUR 5.0 per dag

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Alle gasten, waaronder kinderen, dienen tijdens het inchecken aanwezig te zijn en hun door de overheid verstrekte identiteitsbewijs met foto of paspoort te laten zien.
  • Wegens de nationale wetgeving mogen contante betalingen bij deze accommodatie het bedrag van EUR 5000 niet overschrijden. Neem voor meer informatie contact op met de accommodatie via de gegevens in de boekingsbevestiging.
  • Je dient vooraf te reserveren voor massagebehandelingen. Reserveringen kun je voor je aankomt maken als je contact opneemt met dit hotel via de gegevens in de boekingsbevestiging.

Kaart van Hotel Am Hang

Adres

Hotel Am Hang

Italian Alps, Senales, Italië

N 46.526549 E 11.422441

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner