1 / 93

Hotel Chalet La Palsa

Bolzano, Italië

Over het hotel

Met een verblijf bij Hotel Chalet La Palsa bevind je je centraal in La Valle, op 1 min. rijden van Dolomieten en op 7 min. van Piculin-kabelbaan. Dit hotel met een spa ligt op 51,6 km van Lago di Braies en op 13,8 km van Vakantieregio Kronplatz. Doe of je thuis bent in één van de 22 kamers met een minibar en een flatscreentelevisie. Alle kamers hebben balkons of terrassen. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een bad of douche hebben gratis toiletartikelen en bidets. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Dolomieten - 0,1 km
Piculin-kabelbaan - 7,2 km
64 Sponata - 10,2 km
Scuola Sci & Snowboard La Villa - 11,4 km
5 Piz La Ila 2077m - 12,3 km
Campolongo Pass-skigebied - 12,8 km
Vakantieregio Kronplatz - 13,8 km
Parco Naturale Puez Odle - 14 km
Boè-kabelbaan - 15,2 km
Skilift Piz Sorega - 15,6 km
Miara-kabelbaan - 15,8 km
Borest-skilift - 16,8 km
Col Alto-skilift - 17,2 km
Arlara-skilift - 17,8 km
Colfosco-skilift - 18,4 km

Enkele van de voorzieningen zijn gratis kranten in de lobby, een bagageopslagruimte en een wasserij. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Neem de tijd om jezelf te verwennen met een bezoekje aan de volledig uitgeruste spa. Je vindt de recreatieve voorzieningen vast leuk, met onder meer een sauna en fietsenverhuur. Andere kenmerken van dit hotel zijn gratis wifi, oppasservices (toeslag) en een skiopslagruimte. Gasten van Hotel Chalet La Palsa kunnen iets lekkers halen bij de snackbar/deli. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je van 07.30 uur tot 10.00 uur genieten van een gratis ontbijtbuffet. 

De volgende kosten dienen bij de accommodatie te worden betaald:

  • De stad heft de volgende belasting: EUR 1.50 per persoon, per nacht. Deze belasting is niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 14 jaar.

We hebben alle kosten inbegrepen die de accommodatie aan ons heeft doorgegeven.

  • Alle gasten, waaronder kinderen, dienen tijdens het inchecken aanwezig te zijn en hun door de overheid verstrekte identiteitsbewijs met foto of paspoort te laten zien.
  • Wegens de nationale wetgeving mogen contante betalingen bij deze accommodatie het bedrag van EUR 5000 niet overschrijden. Neem voor meer informatie contact op met de accommodatie via de gegevens in de boekingsbevestiging.
  • Kinderen t/m 2 jaar oud verblijven gratis wanneer zij in dezelfde kamer als hun ouders of voogd slapen en het aanwezige beddengoed gebruiken.

Kaart van Hotel Chalet La Palsa

Adres

Hotel Chalet La Palsa

Italian Alps, Senales, Italië

N 46.65709 E 11.92429

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner