1 / 50

Over het hotel

Wanneer je verblijft bij Villa Insam in Selva di Val Gardena bevind je je vlak bij de skipistes, vlak bij Dolomieten en Val Gardena. Dit hotel in een skigebied ligt op 23 km van Kabelbaan Seis-Seiser Alm en op 0,5 km van Wintersportplaats Ciampinoi-Sella. Doe of je thuis bent in één van de 11 kamers. Maak je maaltijden klaar in de gemeenschappelijke keuken. Op je kamer heb je een tv met satellietzenders die zorgt voor het kijkplezier. Badkamers hebben een douche en haardrogers. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Dolomieten - 0,1 km
Val Gardena - 0,1 km
Wintersportplaats Ciampinoi-Sella - 0,5 km
Dolomiti Ski Tour - 1,5 km
Funivia Saslong Spa - 1,6 km
Monte Pana-skilift - 1,9 km
Ciampinoi-kabelbaan - 1,9 km
Col Raiser-skilift - 2 km
Costabella-skilift - 2,2 km
Ciampinoi-skilift - 2,3 km
Dantercepies-kabelbaan - 2,4 km
Wintersportplaats Dantercepies-Sella - 2,5 km
15 Monte Pana 1667m - 2,7 km
Monte Pana-Mont de Seura-skilift - 2,7 km
Castello Wolkenstein - 2,9 km

De voornaamste luchthaven voor Villa Insam is Innsbruck (INN-Kranebitten) - 119,9 km

Enkele van de voorzieningen zijn meertalig personeel, een kluis bij de receptie en een magnetron in de gemeenschappelijke ruimte. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Geniet na een dagje op de piste van recreatieve voorzieningen zoals een spabad en een sauna. Andere kenmerken van dit hotel zijn gratis wifi en een skiopslagruimte. Dagelijks kun je van 07.30 uur tot 09.30 uur genieten van een gratis continentaal ontbijt. 

De volgende kosten dienen bij de accommodatie te worden betaald:

  • De stad heft de volgende belasting: EUR 2.10 per persoon, per nacht. Deze belasting is niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 14 jaar.

We hebben alle kosten inbegrepen die de accommodatie aan ons heeft doorgegeven.

  • Alle gasten, waaronder kinderen, dienen tijdens het inchecken aanwezig te zijn en hun door de overheid verstrekte identiteitsbewijs met foto of paspoort te laten zien.
  • Wegens de nationale wetgeving mogen contante betalingen bij deze accommodatie het bedrag van EUR 5000 niet overschrijden. Neem voor meer informatie contact op met de accommodatie via de gegevens in de boekingsbevestiging.
  • Eén kind t/m 3 jaar oud verblijft gratis wanneer hij/zij in dezelfde kamer als de ouders of voogd slaapt en het aanwezige beddengoed gebruikt.
  • Je kunt na overleg met de accommodatie huisdieren meenemen. De contactgegevens van de accommodatie vind je in de boekingsbevestiging.

Kaart van Villa Insam

Adres

Villa Insam

Italian Alps, Senales, Italië

N 46.55473 E 11.74074

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner