1 / 52

Stay Split Bay

Split, Kroatië

Over het hotel

Met een verblijf bij Stay Split Bay in Kastela, bevind je je op 11,5 km van Haven van Trogir en op 16,2 km van Žnjan-strand. Dit appartement met chique voorzieningen ligt op 17,5 km van Strand Bacvice en op 17,6 km van Poljudstadion. Doe of je thuis bent in één van de 4 individueel gedecoreerde kamers met een koelkast en een flatscreentelevisie. Dankzij wifi of kabelinternet blijf je online terwijl digitale zenders voor het kijkplezier zorgen. Badkamers beschikken over een douche, gratis toiletartikelen en haardrogers. Voorzieningen zijn bijvoorbeeld een kluis en een bureau, terwijl een magnetron aangevraagd kunnen worden. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Đardin Beach - 1,8 km
Kaštel Stari Old Fish Market - 1,9 km
Putalj Winery Split - 6,3 km
Pantan - 8 km
Gradska Plaža Trogir - 9,9 km
Tusculum Museum - 10,6 km
Trogir Historic Site - 10,7 km
Eks Fanfogna-park - 10,7 km
Groene Markt - 10,7 km
Public Beach - 10,7 km
Ćipiko-paleis - 10,9 km
Radovan's Portal - 10,9 km
Kathedraal van Sint-Laurentius - 11 km
Porta Caesarea - 11 km
Fort Kamerlengo - 11,1 km

De dichtstbijgelegen grootste luchthavens zijn:
Split (SPU) - 6 km
Brac Island (BWK) - 64,4 km

De aanbevolen luchthaven voor Stay Split Bay is Split (SPU).

Enkele van de voorzieningen zijn gratis kabelinternet, een snelle uitcheckservice en een 24-uurs receptie. Plan je een evenement in Kastela? Kies voor dit appartement met 60 vierkante meter aan ruimte, waaronder een conferentieruimte en een vergaderruimte. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. De accommodatie heeft een terras en een tuin waar je van het uitzicht kunt genieten, maar profiteer ook van gratis wifi. Enkele voorzieningen van dit appartement zijn een televisie in de gemeenschappelijke ruimte, hulp bij uitstapjes/tickets en een picknickplaats.

De volgende kosten dienen bij de accommodatie te worden betaald:

  • Er wordt een stadsbelasting door de stad geïnd en bij de accommodatie in rekening gebracht. Deze belasting wordt per seizoen aangepast en geldt mogelijk niet het hele jaar lang. Er gelden mogelijk ook andere uitzonderingen en kortingen. Neem voor meer informatie contact op met de accommodatie via de contactgegevens in de boekingsbevestiging.
  • De stad heft de volgende belasting: van 1 oktober tot 31 maart, EUR 0.93 per persoon, per nacht voor volwassenen; EUR 0.47 per nacht voor gasten van 12 tot 17 jaar oud. De belasting geldt niet voor kinderen jonger dan 12 jaar.
  • De stad heft de volgende belasting: van 1 april tot 30 september, EUR 1.33 per persoon, per nacht voor volwassenen; EUR 0.67 per nacht voor gasten van 12 tot 17 jaar oud. De belasting geldt niet voor kinderen jonger dan 12 jaar.

We hebben alle kosten inbegrepen die de accommodatie aan ons heeft doorgegeven.

  • Eén kind t/m 6 jaar oud verblijft gratis wanneer hij/zij in dezelfde kamer als de ouders of voogd slaapt en het aanwezige beddengoed gebruikt.
  • Alleen geregistreerde hotelgasten worden in de kamers toegelaten.

Kaart van Stay Split Bay

Adres

Stay Split Bay

Kastela, Split-Dalmatië, Kroatië

N 43.55289 E 16.36521

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner