1 / 40

Moxy Kaunas Center

Kaunas, District Kaunas, Litouwen

Over het hotel

Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met digitale zenders zorgt voor het kijkplezier. Badkamers beschikken over een douche, gratis toiletartikelen en haardrogers. Voorzieningen zijn bijvoorbeeld een bureau, dagelijks is er een huishoudservice en een gratis babybed kun je aanvragen. Enkele van de voorzieningen zijn een stomerij/wasserijservice, een 24-uurs receptie en een bagageopslagruimte. Ter plaatse heb je parkeerplaatsen. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge.

  • Aangrenzende kamers kunnen aangevraagd worden, afhankelijk van beschikbaarheid. Informeer rechtstreeks bij de accommodatie via de contactgegevens in de boekingsbevestiging.
  • Huisdieren zijn alleen toegestaan in specifieke kamers (toeslagen zijn van toepassing, meer info vind je in de sectie 'Kosten'). Je kunt een van deze kamers boeken door rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie. De contactgegevens vind je in de boekingsbevestiging.
  • Bij het inchecken dienen gasten een negatief Covid-19-testresultaat of een bewijs van volledige vaccinatie tegen Covid-19 te laten zien.

Kaart van Moxy Kaunas Center

Adres

Moxy Kaunas Center

Kaunas, District Kaunas, Litouwen

N 54.898399 E 23.909414

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner