1 / 15

Meet The Sea Resort

Khlong Yai, Trat, Thailand

In Khlong Yai

Over het hotel

Wanneer je verblijft bij Meet The Sea Resort in Khlong Yai, bevind je je op 10 min. rijden van Pailin Beach. Dit resort bij het strand ligt op 12,1 km van Banchuen-strand en op 12,2 km van Banchuen-strand. Doe of je thuis bent in één van de 18 klimaatgeregelde kamers met een koelkast. Op je kamer heb je een tv met satellietzenders die zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een douche hebben gratis toiletartikelen en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een bureau en gratis mineraalwater en de kamers worden dagelijks schoongemaakt. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Pailin Beach - 7 km
Banchuen-strand - 12,1 km
Banchuen-strand - 12,2 km
Smalste punt van Thailand - 14,7 km
Khao Lan Thai-Rode Kruis centrum - 19,3 km
Hat Ratchakarun - 20 km
Ruby Beach - 20,4 km
Cham Yeam International Check Point - 25,4 km
Suvarn Gleaw Thong Beach - 41,9 km

De voornaamste luchthaven voor Meet The Sea Resort is Trat (TDX) - 101,7 km

Enkele van de voorzieningen zijn een stomerij/wasserijservice, een 24-uurs receptie en een wasserij. Zoek het water op en geniet van een dagje aan het privéstrand of profiteer van andere recreatieve voorzieningen zoals een buitenzwembad. Dit resort heeft ook gratis wifi en barbecues. Stil je honger met een lunch of diner bij Meet The Sea, een restaurant gespecialiseerd in visgerechten. Je kunt ook lekker binnen blijven en van de roomservice (beperkte tijden) profiteren. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker à-la-carte-ontbijt, dat geserveerd wordt van 07.30 uur tot 10.30 uur. 
  • Toeslag voor het à-la-carte-ontbijt: ca. THB 200 voor volwassenen en ca. THB 100 voor kinderen
  • Huisdiertoeslag varieert op basis van verblijfsduur

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Je kunt na overleg met de accommodatie huisdieren meenemen. De contactgegevens van de accommodatie vind je in de boekingsbevestiging.

Kaart van Meet The Sea Resort

Adres

Meet The Sea Resort

Khlong Yai, Trat, Thailand

N 11.822856 E 102.84402

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner