1 / 45

National Hotel

Klaipeda, Litouwen

Over het hotel

Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met digitale zenders zorgt voor het kijkplezier. Alle badkamers beschikken over een bad of douche met een regendouche en gratis toiletartikelen. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een kluis en een bureau. Enkele van de voorzieningen zijn een 24-uurs businesscentrum, een snelle incheckservice en een snelle uitcheckservice. Gasten kunnen tegen betaling gebruikmaken van een shuttleservice van/naar de luchthaven (24 uur per dag beschikbaar) en vervoer van/naar de veerbootterminal. De accommodatie heeft een terras waar je van het uitzicht kunt genieten, maar profiteer ook van gratis wifi en conciërgeservices. Gasten kunnen tegen betaling met de shuttlebus de plaatselijke winkels bezoeken. Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge. Tegen betaling kun je genieten van een ontbijtbuffet. 

  • Je dient vooraf te reserveren voor massagebehandelingen. Reserveringen kun je voor je aankomt maken als je contact opneemt met dit hotel via de gegevens in de boekingsbevestiging.
  • Alleen geregistreerde hotelgasten worden in de kamers toegelaten.
  • Aangrenzende kamers kunnen aangevraagd worden, afhankelijk van beschikbaarheid. Informeer rechtstreeks bij de accommodatie via de contactgegevens in de boekingsbevestiging.
  • Aan een nabijgelegen gebouw worden bouwwerkzaamheden verricht, wat mogelijk geluidshinder kan veroorzaken.
  • Huisdieren zijn alleen toegestaan in specifieke kamers (toeslagen zijn van toepassing, meer info vind je in de sectie 'Kosten'). Je kunt een van deze kamers boeken door rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie. De contactgegevens vind je in de boekingsbevestiging.

Kaart van National Hotel

Adres

National Hotel

Klaipeda, Litouwen

N 55.708684 E 21.13122

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner