1 / 100

Banpu Koh Chang

Ko Chang, Trat, Thailand

Dicht bij White Sand Beach

Over het hotel

Wanneer je verblijft bij Banpu Koh Chang in Ko Chang bevind je je aan het strand, op een kwartiertje lopen van White Sand Beach en Nationaal Park Mu Ko Chang. Dit hotel bij het strand ligt op 1,7 km van Pearl Beach en op 4,4 km van Klong Prao Beach. Doe of je thuis bent in één van de 31 individueel gedecoreerde kamers met een koelkast en een minibar. Alle kamers hebben een balkon. Er is gratis wifi op de kamer als je op het internet wilt surfen. De privébadkamers met een douche hebben gratis toiletartikelen en haardrogers. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Nationaal Park Mu Ko Chang - 0,1 km
White Sand Beach - 1,1 km
Pearl Beach - 1,8 km
Klong Prao Beach - 4,8 km
Heiligdom van Chao Por Koh Chang - 6 km
Veerbootterminal Koh Chang - 6,5 km
Klong Son Beach - 7,2 km
Klong Plu waterval - 7,8 km
Ko Chang Medical Clinic International - 8,3 km
Centre Point-veerbootpier - 9,7 km
Ko Yuak - 10 km
Kai Be Beach - 10,2 km
Lonely Beach - 13,1 km
Bailan-baai - 13,8 km
Strand van Bailan - 15 km

De dichtsbijzijnde luchthaven is Trat (TDX) - 43,4 km

Enkele van de voorzieningen zijn een snelle incheckservice, een snelle uitcheckservice en een stomerij/wasserijservice. Je kunt tegen betaling gebruikmaken van een shuttleservice van/naar de luchthaven en ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen aangeboden. Je vindt recreatieve voorzieningen zoals een buitenzwembad, een binnenzwembad en fietsenverhuur vast leuk. Dit hotel bevat ook gratis wifi, hulp bij uitstapjes/tickets en barbecues. Geniet van een lekker diner in het restaurant of bestel een snack in de koffiebar/het café. Ook biedt dit hotel roomservice aan. Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge. Ontbijt is tegen betaling beschikbaar. 
  • Ontbijttoeslag: ca. THB 350 per persoon
  • Toeslag voor luchthavenshuttle: THB 750 per persoon (retour)
  • Toeslag voor extra bed: THB 800 per nacht

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Bij overnachtingen op 24 december is het tarief voor het traditionele galadiner op kerstavond bij de weergegeven totaalprijs inbegrepen.
  • Bij overnachtingen op 31 december is het tarief voor het traditionele Oudejaarsavond-galadiner inbegrepen bij de weergegeven totaalprijs.
  • Bij het inchecken dienen gasten een negatief Covid-19-testresultaat of een bewijs van volledige vaccinatie tegen Covid-19 te laten zien.
  • Gasten met een negatief Covid-19-testresultaat mogen niet langer dan 48 uur voor het inchecken getest zijn. Gasten met een vaccinatiebewijs dienen minstens 14 dagen voor het inchecken volledig gevaccineerd te zijn.

Kaart van Banpu Koh Chang

Adres

Banpu Koh Chang

Ko Chang, Trat, Thailand

N 12.10072 E 102.274931

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner