1 / 51

Over het hotel

Hotel La Tinensa ligt in La Pobla de Benifassà in een nationaal park, op een kwartiertje rijden van Jardi de Peter en Parque Natural de la Tinença de Benifassà. Dit hotel ligt op 16,4 km van Natuurpark Els Ports en op 30,5 km van La Tinenca de Benifassa. Overnacht in één van de 10 kamers met een ledtelevisie. Je kamer beschikt over een bed met traagschuim matras. Er is gratis wifi op de kamer als je op het internet wilt surfen. De privébadkamers met een bad/douchecombinatie hebben gratis toiletartikelen en bidets. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Jardi de Peter - 0,8 km
Parque Natural de la Tinença de Benifassà - 3,7 km
Natuurpark Els Ports - 16,4 km
La Tinenca de Benifassa - 30,5 km
Panorámica Golf - 34,4 km
Kasteel van Morella - 35,3 km
San Francisco-klooster - 35,5 km
Alcanar Beach - 44,1 km
Platja Fonda - 45,3 km
Platja del Saldonar - 46,4 km
Puerto de Les Cases d'Alcanar - 46,8 km
Platja de la Martinenca - 46,8 km
Puerto de Vinaros - 46,9 km
Platja de la Barbiguera - 47 km
Cala del Pinar - 47,1 km

Enkele van de voorzieningen zijn een snelle incheckservice, een snelle uitcheckservice en een 24-uurs receptie. Plan je een evenement in La Pobla de Benifassà? Kies voor dit hotel met 30 vierkante meter aan evenementenruimte, waaronder een conferentieruimte. De accommodatie heeft een terras en een tuin waar je van het uitzicht kunt genieten, maar profiteer ook van gratis wifi. Andere kenmerken van dit hotel zijn conciërgeservices, een spelletjesruimte en een open haard in de lobby. Geniet van lokale gerechten bij La Tinensa, een restaurant met een bar/lounge, of blijf lekker in je kamer en profiteer van de roomservice (beperkte tijden).
  • Toeslag voor babybed: EUR 15 per nacht
  • Toeslag voor extra bed: EUR 20 per nacht

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Wegens de nationale wetgeving mogen contante betalingen bij deze accommodatie het bedrag van EUR 1000 niet overschrijden. Neem voor meer informatie contact op met de accommodatie via de gegevens in de boekingsbevestiging.
  • Alleen geregistreerde hotelgasten worden in de kamers toegelaten.

Kaart van Hotel La Tinensa

Adres

Hotel La Tinensa

La Pobla de Benifassà, Valencia, Spanje

N 40.6562 E 0.156306

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner