1 / 47

Tenuta Valloria

Over het hotel

Met een verblijf bij Tenuta Valloria in Massa Marittima bevind je je op 5 min. rijden van Museo della Miniera di Massa Marittima en Albero della Fecondità. Deze plattelandsaccommodatie ligt op 2,1 km van Affresco delle Fonti dell'Abbondanza en op 2,1 km van Kathedraal van Massa Marittima. Doe of je thuis bent in één van de 4 klimaatgeregelde kamers met een open haard en een flatscreentelevisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Museo della Miniera di Massa Marittima - 1,6 km
Kathedraal van Massa Marittima - 1,7 km
Archeologisch Museum - 1,7 km
Albero della Fecondità - 1,8 km
Affresco delle Fonti dell'Abbondanza - 1,8 km
Torre del Candeliere - 2 km
Arco Senese - 2,1 km
Museo degli Organi Santa Cecilia - 2,2 km
Museo di Arte Sacra - 2,2 km
Aquarium Mondo Marino - 7,1 km
Lago dell'Accesa - 9,6 km
Carpineto - 12,7 km
Morisfarms - 13,1 km
Museo delle Arti in Ghisa nella Maremma - 19,1 km
Chiesa di San Leopoldo - 19,1 km

Enkele van de voorzieningen zijn een stomerij/wasserijservice en een bagageopslagruimte. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Laat jezelf verwennen met onsite massages of geniet van recreatieve voorzieningen zoals een seizoensgebonden buitenzwembad. Enkele voorzieningen van deze plattelandsaccommodatie zijn gratis wifi, hulp bij uitstapjes/tickets en een picknickplaats.

De volgende kosten dienen bij de accommodatie te worden betaald:

  • Borgsom: EUR 700.00 per verblijf
  • De stad heft de volgende belasting: EUR 1.00 per persoon, per nacht. Deze belasting is niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 14 jaar.
  • Schoonmaakkosten: EUR 200 per accommodatie, per verblijf

We hebben alle kosten inbegrepen die de accommodatie aan ons heeft doorgegeven.

  • Alle gasten, waaronder kinderen, dienen tijdens het inchecken aanwezig te zijn en hun door de overheid verstrekte identiteitsbewijs met foto of paspoort te laten zien.
  • Wegens de nationale wetgeving mogen contante betalingen bij deze accommodatie het bedrag van EUR 5000 niet overschrijden. Neem voor meer informatie contact op met de accommodatie via de gegevens in de boekingsbevestiging.
  • Kinderen t/m 11 jaar worden in deze accommodatie niet toegelaten.
  • Je kunt na overleg met de accommodatie huisdieren meenemen. De contactgegevens van de accommodatie vind je in de boekingsbevestiging.

Kaart van Tenuta Valloria

Adres

Tenuta Valloria

Massa Marittima, Grosseto, Italië

N 43.048261 E 10.873997

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner