1 / 32

Over het hotel

Al Safwah Royale Orchid bevindt zich in Mecca, in Al Hajlah, op 10 min. lopen van Grote Moskee van Mekka en Kaaba. Dit hotel met luxe voorzieningen ligt op 0,4 km van Abraj Al Bait-toren en op 1,9 km van Bron van Zamzam. Doe of je thuis bent in één van de 471 klimaatgeregelde kamers met een koelkast en een lcd-televisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met kabelzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers zijn uitgerust met gratis toiletartikelen en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een kluis en een koffiezetapparaat/waterkoker. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Bron van Zamzam - 0,4 km
Grote Moskee van Mekka - 0,4 km
Abraj Al Bait-toren - 0,4 km
Kaaba - 0,5 km
King Fahad Gate - 0,5 km
Alkhalil Courtyard - 0,7 km
Souk Al-Khalil - 0,7 km
Safa en Marwah - 0,9 km
As-Haabee Exhibition - 1,6 km
Al Malaa-begraafplaats - 2 km
Al-Hukair Time - 4,5 km
Diyafa-winkelcentrum - 4,6 km
Faqih-moskee - 4,7 km
Hijaz-winkelcentrum - 6,6 km
Al-Rajhi-moskee - 7,1 km

De voornaamste luchthaven voor Al Safwah Royale Orchid is Jeddah (JED-Internationale luchthaven King Abdulaziz) - 95,3 km

Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, een limousine- of autoservice en gratis kranten in de lobby. Ter plaatse heb je parkeerplaatsen. Maak gebruik van handige voorzieningen zoals gratis wifi, conciërgeservices en gratis oppasservices. Andere kenmerken van dit hotel zijn een kapsalon en een receptieruimte. Geniet van internationale gerechten bij Marwa, een van de 2 restaurants van dit hotel, of blijf lekker binnen en profiteer van de 24-uurs roomservice. Er zijn ook snacks beschikbaar in de koffiebar/het café. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet. 
  • Toeslag voor het ontbijtbuffet: ca. SAR 250 per persoon
  • Parkeerkosten: SAR 504 per dag

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Alleen moslims mogen de heilige steden Mekka en Medina betreden
  • Het is mogelijk dat plaatselijke wetgeving verbiedt dat ongehuwde gasten een kamer delen. Gasten dienen op verzoek van de accommodatie aan te kunnen tonen dat zij gehuwd zijn.
  • Echtparen die een kamer willen delen, dienen te bewijzen dat zij gehuwd zijn.
  • Aangrenzende kamers kunnen aangevraagd worden, afhankelijk van beschikbaarheid. Informeer rechtstreeks bij de accommodatie via de contactgegevens in de boekingsbevestiging.
  • Deze accommodatie serveert geen alcoholische dranken en laat geen alcohol toe.
  • Contacloos inchecken en contactloos uitchecken zijn mogelijk.

Kaart van Al Safwah Royale Orchid

Adres

Al Safwah Royale Orchid

Mecca, Makkah Province, Saoedi-Arabië

N 21.419781 E 39.826709

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner