Sembo Logo
Ondersteuning

Ondersteuning
1 / 31

Montreal

Monachil, Andalusië, Spanje

Dit ski-appartementenhotel ligt in het skiresort Sierra Nevada.



Hotelfaciliteiten

Bar

Dit ski-appartementenhotel ligt in het skiresort Sierra Nevada. Het hotel ligt in het bovenste gedeelte van het skistation, slechts 100 meter van de nieuwe skipiste 'La Sabina' en 300 meter van de nieuwe skilift 'Virgen de las Nieves', deze leidt direct naar Borreguiles en biedt plaats aan 6 personen.

Het hotel is een voortreffelijk complex in de bergen en biedt de voorzieningen van een appartementenhotel. In totaal zijn er 28 studio's en appartementen en het hotel biedt ook een ontvangsthal met een receptie, een lift, een café en een restaurant. De gasten die met de auto komen, kunnen parken op de nabijgelegen parkeerplaats of in de parkeergarage (beide tegen betaling).

Het hotel beschikt over 10 appartementen en 18 studio's. Beide accommodatietypen zijn zeer ruim en bieden een schitterend uitzicht op de skipistes en de vallei. Ze beschikken over een kitchenette met een koelkast en een magnetron, een televisie, individueel regelbare verwarming en een volledige badkamer met een bad. Tot de verdere faciliteiten behoren een telefoon, de mogelijkheid om koffie en thee te zetten en een terras. Het beddengoed en de handdoeken worden iedere 2 tot 3 dagen verschoond.

Het ontbijt wordt dagelijks geserveerd in de ontbijtruimte van het hotel. Het diner kan als menu of à la carte worden gekozen.

Kaart van Montreal

Adres

Montreal

SAN BERNARDO-ED. MONTREAL URB.ALTA SIERRA NEVADA

18196

Monachil, Andalusië, Spanje

Amelia avatar
Ontmoet Amelia, onze nieuwe reisplanner