1 / 100

Over het hotel

Podere Torricella ligt in Montespertoli in een landelijke omgeving, op een kwartiertje rijden van Montegufoni kasteel en Monastero delle Sorelle Clarisse. Deze plattelandsaccommodatie ligt op 18,7 km van Historisch centrum en op 20,6 km van Piazza di Santa Maria Novella. Doe of je thuis bent in één van de 9 kamers met keukens, inclusief een koelkast en een kookplaat. Alle kamers hebben een flatscreentelevisie van 21 inch met kabelzenders, terwijl je dankzij gratis wifi online blijft. Bij de voorzieningen horen een koffiezetapparaat/waterkoker en een strijkplank/strijkijzer en de kamers worden op beperkte dagen schoongemaakt. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Montegufoni kasteel - 3,5 km
Monastero delle Sorelle Clarisse - 10,9 km
Parco dei Renai - 15,8 km
Certosa di Firenze - 15,9 km
Cantina Antinori - 16,2 km
Arno River - 16,5 km
Florence American Cemetery and Memorial - 16,8 km
Stadio Carlo Castellani - 17 km
Castello Di Oliveto - 17,1 km
Historisch centrum - 18,7 km
Nuovo Teatro dell'Opera - 19,7 km
Leopolda Station Exhibition Center - 19,8 km
Piazza Santo Spirito - 19,8 km
Via Maggio - 19,9 km
Via de' Tornabuoni - 19,9 km

De dichtstbijgelegen grootste luchthavens zijn:
Luchthaven Peretola (FLR) - 26,9 km
Internationale luchthaven Umbria – San Francesco d'Assisi (PEG), Perugia, Italië - 185,9 km

De aanbevolen luchthaven voor Podere Torricella is Internationale luchthaven Umbria – San Francesco d'Assisi (PEG), Perugia, Italië.

Enkele van de voorzieningen zijn een bagageopslagruimte en een wasserij. Je kunt tegen betaling gebruikmaken van een shuttleservice van/naar de luchthaven en ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen aangeboden. Laat jezelf verwennen met onsite massages of geniet van recreatieve voorzieningen zoals een buitenzwembad. Enkele voorzieningen van deze plattelandsaccommodatie zijn gratis wifi, hulp bij uitstapjes/tickets en een picknickplaats. Gasten van Podere Torricella kunnen genieten van een deugddoende maaltijd bij Podere Torricella. Tegen betaling kun je genieten van een continentaal ontbijt. 
  • Toeslag voor het continentaal ontbijt: ca. EUR 6.00 per persoon
  • Een schoonmaakservice is beschikbaar tegen betaling

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Alle gasten, waaronder kinderen, dienen tijdens het inchecken aanwezig te zijn en hun door de overheid verstrekte identiteitsbewijs met foto of paspoort te laten zien.
  • Wegens de nationale wetgeving mogen contante betalingen bij deze accommodatie het bedrag van EUR 5000 niet overschrijden. Neem voor meer informatie contact op met de accommodatie via de gegevens in de boekingsbevestiging.
  • Het seizoensgebonden zwembad is geopend van mei tot september.
  • Gasten kunnen overal contactloos betalen.

Kaart van Podere Torricella

Adres

Podere Torricella

Montespertoli, Florence, Italië

N 43.685471 E 11.102571

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner