1 / 24

Over het hotel

Wanneer je verblijft bij Motel 6 Morro Bay, CA in Morro Bay bevind je je bij de zee, op een kwartiertje rijden van Cayucos State Beach en California Polytechnic State University. Dit motel ligt op 0,5 km van Morro Rock Beach en op 0,5 km van Morro Strand State Beach. Doe of je thuis bent in één van de 70 kamers. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met kabelzenders zorgt voor het kijkplezier. Badkamers met een douche zijn voorzien. Bij de voorzieningen horen verduisterende gordijnen, net zoals een telefoon met gratis lokale gesprekken. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Morro Rock Beach - 0,5 km
Morro Strand State Beach - 0,6 km
Estero Bay - 0,6 km
Morro Rock - 1,7 km
Morro Bay Art Association Gallery - 1,7 km
Morro Bay State Park - 1,8 km
Morro Rock Nature Preserve - 1,8 km
The Giant Chessboard - 2,1 km
Morro Bay Skateboard Museum - 2,2 km
Montana De Oro State Park - 3 km
Morro Bay Golf Course - 3,7 km
Heron Rookery Nature Preserve - 3,8 km
Museum of Natural History - 4,3 km
Morro Estuary Nature Preserve - 4,5 km
Elfin Forest Preserve - 7,4 km

De voornaamste luchthaven voor Motel 6 Morro Bay, CA is San Luis Obispo, CA (SBP-San Luis Obispo County Regional) - 27,8 km

Enkele van de voorzieningen zijn een snelle uitcheckservice, een 24-uurs receptie en een wasserij. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Plezier gegarandeerd dankzij een buitenzwembad of geniet van het uitzicht vanuit een terras. Dit motel heeft ook gratis wifi en een automaat.
  • Kinderen t/m 17 jaar oud verblijven gratis wanneer zij in dezelfde kamer als hun ouders of voogd slapen en het aanwezige beddengoed gebruiken.
  • Contactloos uitchecken is mogelijk.

Kaart van Motel 6 Morro Bay, CA

Adres

Motel 6 Morro Bay, CA

Morro Bay, California, Verenigde Staten

N 35.379883 E -120.85668

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner