1 / 52

Over het hotel

Wanneer je verblijft bij The Landing at Morro Bay in Morro Bay bevind je je vlak bij de baai, op een kwartiertje rijden van California Polytechnic State University en Cayucos State Beach. Dit hotel ligt op 0,2 km van Morro Bay Skateboard Museum en op 0,3 km van Morro Bay Art Association Gallery. Doe of je thuis bent in één van de 27 individueel gedecoreerde kamers met een koelkast en een magnetron. De kamers hebben een flatscreentelevisie met satellietzenders, terwijl je dankzij gratis wifi online blijft. De privébadkamers met een douche hebben een regendouche en gratis toiletartikelen. Voorzieningen zijn bijvoorbeeld een turndownservice, dagelijks is er een huishoudservice en een strijkplank/strijkijzer kun je aanvragen. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

The Giant Chessboard - 0,1 km
Morro Bay Skateboard Museum - 0,2 km
Morro Bay Art Association Gallery - 0,3 km
Montana De Oro State Park - 1,1 km
Morro Rock Beach - 1,2 km
Morro Rock - 1,7 km
Estero Bay - 1,8 km
Morro Bay State Park - 1,9 km
Morro Rock Nature Preserve - 1,9 km
Morro Strand State Beach - 2,2 km
Morro Bay Golf Course - 2,2 km
Heron Rookery Nature Preserve - 2,3 km
Museum of Natural History - 2,7 km
Morro Estuary Nature Preserve - 3,6 km
Elfin Forest Preserve - 6,4 km

De voornaamste luchthaven voor The Landing at Morro Bay is San Luis Obispo, CA (SBP-San Luis Obispo County Regional) - 26,8 km

Enkele van de voorzieningen zijn een snelle uitcheckservice, meertalig personeel en koffie/thee in de gemeenschappelijke ruimte. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Dit rookvrije hotel biedt rondvaartmogelijkheden in de buurt, surfen/bodyboarden in de buurt en fietsverhuur in de buurt. Er zijn verschillende recreatiemogelijkheden, zoals wandel- en fietsroutes in de buurt, kajakmogelijkheden in de buurt en zeilmogelijkheden in de buurt.
  • Maximaal 2 kinderen t/m 17 jaar oud kunnen gratis verblijven wanneer zij in dezelfde kamer als hun ouders of voogd slapen en het aanwezige beddengoed gebruiken.
  • Gasten kunnen overal contactloos betalen.
  • Contactloos uitchecken is mogelijk.

Kaart van The Landing at Morro Bay

Adres

The Landing at Morro Bay

Morro Bay, California, Verenigde Staten

N 35.36555 E -120.852

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner