1 / 53

Over het hotel

Met een verblijf bij Hare & Hounds in Newbury bevind je je op een kwartiertje rijden van Kasteel Highclere en Deanwood Park Golf Course. Dit hostal ligt op 28,8 km van Thames River en op 1,7 km van Kasteel Donnington. Overnacht in één van de 30 kamers met een flatscreentelevisie. Er is gratis wifi op de kamer als je op het internet wilt surfen. Badkamers beschikken over designer toiletartikelen en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een bureau en een koffiezetapparaat/waterkoker en de kamers worden dagelijks schoongemaakt. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Deanwood Park Golf Course - 1,2 km
Kasteel Donnington - 1,5 km
Watermill Theatre - 1,7 km
Stadhuis van Newbury - 2,1 km
Kennet & Avon Canal - 2,3 km
West Berkshire Museum - 2,4 km
Shaw House - 2,7 km
Snelsmore Common Country Park - 3,6 km
Newbury Racecourse - 3,8 km
North Wessex Downs - 4,7 km
Natuuronderzoekscentrum Thatcham - 5,5 km
Newbury and Crookham Golf Club - 6,4 km
St. Marykerk (Thatcham) - 6,6 km
Greenham Common - 6,8 km
Newbury Showground - 7,1 km

De dichtsbijzijnde luchthaven is Oxford (OXF) - 55,6 km

Enkele van de voorzieningen zijn een snelle uitcheckservice, een 24-uurs receptie en een bagageopslagruimte. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. De accommodatie heeft een tuin waar je van het uitzicht kunt genieten, maar profiteer ook van gratis wifi. Geniet van een maaltijd in het restaurant of bestel een snack in de koffiebar/het café van dit hostal. Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker Engels ontbijt, dat geserveerd wordt van 07.30 uur tot 09.30 uur. 
  • Ontbijttoeslag voor het Engels ontbijt: ca. GBP 3.50 - GBP 15.00 voor volwassenen en ca. GBP 3.50 - GBP 15.00 voor kinderen
  • Toeslag voor huisdieren: GBP 20 per huisdier, per nacht
  • Assistentiedieren zijn vrijgesteld van toeslagen
  • Vroeg inchecken is tegen een toeslag mogelijk (onder voorbehoud van beschikbaarheid)
  • Laat uitchecken is tegen een toeslag mogelijk (onder voorbehoud van beschikbaarheid)

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Aangrenzende kamers kunnen aangevraagd worden, afhankelijk van beschikbaarheid. Informeer rechtstreeks bij de accommodatie via de contactgegevens in de boekingsbevestiging.
  • Huisdieren zijn alleen toegestaan in specifieke kamers (toeslagen zijn van toepassing, meer info vind je in de sectie 'Kosten'). Je kunt een van deze kamers boeken door rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie. De contactgegevens vind je in de boekingsbevestiging.

Kaart van Hare & Hounds

Adres

Hare & Hounds

Newbury, Engeland, Verenigd Koninkrijk

N 51.41065 E -1.346279

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner